سیر دشمن سرماخوردگی | رادیونوجوان

دسته: سلامت
بدون دیدگاه
یکشنبه - ۲۶ تیر ۱۳۹۵

سیر دشمن سرماخوردگی

سیر دشمن سرماخوردگی

شاید تعجب کنید اما این ماده غذایی می‌تواند در عرض سه ساعت با سرماخوردگی مبارزه کند!

به فصل سرما وآنفولانزا خوش آمدید، فصلی که صدای فین فین زیاد است، دستمال‌های کثیف کنارتان تلمبار شده و اینترنت مملو از سوالات مردم درباره‌ی درمان بیماری می‌شود. برای مثال سیرخام یا سیر خردشده را با عسل طبیعی مخلوط کنید و قبل از اینکه کاملا آغشته به آن شود میل کنید. گرچه کمی عجیب به نظر می‌رسد، اما تحقیقات جدید نشان می‌دهد، این کار موثر است، شاید در کمتر از سه ساعت.

در یک آزمایش بالینی، افراد صبحانه‌ایی با پنج گرم سیرخام کوبیده شده، حدود دو حبه سیر، میل کردند. البته قبل از اینکه، محققان نمونه‌ی خون آن‌ها را بگیرند. دقیقا سه ساعت پس از خوردن سیر، به طرز قابل توجهی فعالیت ژن‌هایی که در تولید و تقویت ایمنی گلبول‌های سفید خون نقش دارند (همانند روند مبارزه با سرطان) افزایش یافت.

اما دانشمندان، نمی‌توانند به‌طور قطع بگویند که آیا سیر همانطور که سریعاً ژن‌های افراد را فعال کرد، می‌تواند در سرماخوردگی موثر باشد یا خیر. تحقیقی در سال ۲۰۱۲ نشان داد که شرکت‌کنندگانی که روزانه سیر مصرف می‌کردند، فعالیت گلبول‌های سفید خون آنها بیشتر شده بود، علائم سرماخوردگی کمتری داشتند و در مقایسه با کسانی که دارو مصرف می‌کردند، زودتر سرماخوردگیشان بهبود می‌یافت. علاوه‌ بر این، براساس تحقیقی که در سال ۲۰۰۱ انجام شد، افرادی که سیر مصرف می‌کردند، کمتر سرما می‌خوردند و یا اگر دچار سرماخوردگی می‌شدند، زودتر بهبود می‌یافتند.

چه چیز سیر را تا این حد شگفت‌انگیز می‌کند؟

محققان دقیقاً ترکیب یا ترکیبات ضد ویروسی خاصی را مشخص نکرده‌اند، اما آنها می‌گویند برخی مواد مغذی در سیر، شامل ویتامین C، مواد معدنی مثل سلنیوم، آنزیم‌های خاص و ترکیبات سولفوری می‌توانند خاصیت ضد ویروسی داشته باشند.

اگر در صدد هستید تا خودتان درمان با سیر را انجام دهید، کارشناسان می‌گویند، حبه‌های سیر را خرد کنید یا بکوبید و سپس بخورید و یا اینکه در غذاهای خام مثل تزیین سالاد از آن استفاده کنید. به گفته‌ی محققان، سیر خام کوبیده شده، آنزیم آلیناز را آزاد می‌کند که به طور مداوم باعث شکل‌گیری آلیسین (ترکیبی با خاصیت آنتی‌باکتریالی) می‌شود.

اگر تا حدودی در پخت‌و‌پز از سیر استفاده می‌کنید آن را خرد یا له کنید و قبل از پختن، ده دقیقه کنار بگذارید، در این صورت، آلیسین به خوبی حفظ می‌شود. در پایان، مصرف مکمل نیز سودمند است. بسیاری از کارشناسان پیشنهاد می‌کنند، پودر عصاره آلیسینی را انتخاب کنید که استاندارد باشد و مقدار آلیسین در هر قرص ثابت باشد.

منبع : آی بانو

::مطالب مرتبط ::

درباره اهمیت تری گلیسرید - رادیونوجوان
مطالب جالب در مورد نارسیسیسم یا خودشیفتگی - رادیونوجوان
۶ خوراکی عالی برای فصل زمستان | رادیونوجوان
درمان لکه های قهوه ای پوست با ضد لک قوی خانگی | رادیونوجوان
رازهای زیبایی پوست صورت | رادیونوجوان
سلامتی پوست ، مو و ناخن | رادیونوجوان
کدام روغن در اثر حرارت کمتر آسیب می بیند؟ | رادیونوجوان
بهترین خوراکی‌ها برای زیبایی _ رادیونوجوان
خواب زیاد و بلایی که بر سر بدن می آورد _ رادیونوجوان
با این گیاه شیرین زیبایی پوستتان را تضمین کنید! _رادیونوجوان
خواص و مضرات انواع لوبیا و کاربرشان در رژیم غذایی | رادیونوجوان
رشد ونمو پدیده های دوران نوجوانی وجوانی | رادیونوجوان

نوشته شده توسط:رادیو نوجوان - 1852 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 493
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

*

تصویر روز
تبلیغات
تصویر روز