طرز تهیه مربای پوست هندوانه خوشمزه _ رادیونوجوان

دسته: آشپزی و شیرینی پزی , انواع دسر
بدون دیدگاه
شنبه - ۱۲ شهریور ۱۳۹۵

در طرز تهیه مربای پوست هندوانه آمده است که ابتدا قسمت b در شکل زیر را از پوست هندوانه جدا کنید . اکنون ان را در ظرفی ریخته و به ان اب اضافه کنید . اجازه دهید چند جوش بخورد تا کمی پخته شود . نباید خیلی له شود . سپس ان را در ابکشی ریخته و کنار بگذارید . در مرحله بعد شکر و سه لیوان اب را میجوشانیم ، سپس پوست هندوانه و هل و زنجفیل را به ان اضافه می کنیم.

مربای پوست هندوانه

مربای پوست هندوانه

مربای پوست هندوانه یکی از مرباهای خاص و خوشمزه است که مورد علاقه بسیاری از افراد است . طعم مربای پوست هندوانه شبیه مربای بالنگ است و مزه ای خاص دارد . برخی در ان گلاب هم میریزند که بسیار خوشمزه می شود . برای تهیه مربای پوست هندوانه ، از پوست هندوانه هایی با ضخامت زیاد استفاده کنید . طرز تهیه مربای پوست هندوانه را برایتان اورده ایم .

مواد لازم و طرز تهیه مربای پوست هندوانه

پوست هندوانه….. نیم کیلو
شکر….. نیم کیلو
هل سبز….. ۴ دانه
زنجفیل خشک….. یک تکه کوچک ( به اندازه ی یک بند انگشت)
آب لیمو….. یک قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

در طرز تهیه مربای پوست هندوانه آمده است که ابتدا قسمت b در شکل زیر را از پوست هندوانه جدا کنید . سپس ان را حسابی بشویید و به تکه های کوچک تقسیم کنید . ( با چاقو ان را مربع مربع خرد کنید ) . همچنین میتوانید با قالب شیرینی ان را به شکل ستاره یا قلب یا .. در بیاورید که بسیار زیبا می شود و شکل خاصی به مربای پوست هندوانه شما می دهد .

اکنون ان را در ظرفی ریخته و به ان اب اضافه کنید . اجازه دهید چند جوش بخورد تا کمی پخته شود . نباید خیلی له شود . سپس ان را در ابکشی ریخته و کنار بگذارید . به گزارش آسان طب ،در مرحله بعد شکر و سه لیوان اب را میجوشانیم ، سپس پوست هندوانه و هل و زنجفیل را به ان اضافه می کنیم. منتظر میمانیم تا مربا پخته شود و حسابی قوام بیاید . اکنون اب لیمو را اضافه میکنیم و وقتی یکی دو جوش زد زیر گاز را خاموش میکنیم .

مربای شما  اماده است . اجازه دهید کمی خنک شود ، سپس در ظروف مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری کنید . هر صبح مقداری از این مربا را با نان تازه میل کنید و از طعم ان لذت ببرید . میتوانید در کنار ان کره یا خامه هم میل کنید . ملاحظه کردید که ضرورتی ندارد برای تهیه مربا توت فرنگی یا البالوی گران بخرید . به گزارش آسان طب ،از پوست هندوانه ای که قرار است دور ریخته شود هم میتوان مربا ساخت . حتی با پوست بادمجان هم مربای خوشمزه ای میتوان تهیه کرد .

نکته : خیلی از افراد برای تهیه مربای پوست هندوانه از اب اهک استفاده میکنند . اما ما این کار را نکردیم . چون خیلی ها دوست ندارند از اب اهک استفاده کنند .طرز تهیه معجون خونساز جادویی و درمان کم خونی را مطالعه کنید .

یاد اوری میکنیم شما باید قسمت b در شکل زیر را برای مربای پوست هندوانه استفاده کنید .

طرز تهیه مربای پوست هندوانه

::مطالب مرتبط ::

طرز تهیه برنج لقمه‌ ای - رادیونوجوان
کدام روغن در اثر حرارت کمتر آسیب می بیند؟ | رادیونوجوان
طرز تهیه سالاد خاورمیانه ای مرغ _ رادیونوجوان
طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و زیبا با عکس _ رادیونوجوان
طرز تهیه استیک آبدار و خوشمزه _ رادیونوجوان
۱۰ راز خوشمزه شدن غذا _ رادیونوجوان
طرز تهیه ساندویچ هندوانه | رادیونوجوان
طرز تهیه ناگت مرغ در منزل | رادیونوجوان
طرز تهیه کوفته آلبالو با گوشت قرمز یا گوشت مرغ | رادیونوجوان
دسر نوروزیِ بادام و پسته
کیک با رویه سیب و بادام
طرز تهیه آبگوشت بزباش | رادیونوجوان

نوشته شده توسط:رادیو نوجوان - 1852 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 313
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

*

تصویر روز
تبلیغات
تصویر روز