ادویه های مختلف برای غذا |رادیونوجوان

دسته: آشپزی و شیرینی پزی , نکات خانه داری
بدون دیدگاه
جمعه - ۱۷ دی ۱۳۹۵

ادویه های مختلف برای غذا

 

 

انواع_ادویه

ادویه پلو :

این ادویه برای درست کردن لوبیا پلو و کلاً پلوهای مخلوط

مثل کلم پلو و هویج پلو و گاهی برای قیمه پلو هم به کار میره و بهتره که آماده از بیرون خریده بشه ولی اگه دسترسی بهش ندارین ترکیبش اینه : گل سرخ یا گل محمدی – زیره- دارچین – زنجبیل – جوز هندی – میخک و هل .

ادویه آب گوشت :

خیلی ها فکر میکنن آبگوشت ادویه ای نداره و بیشتر ایرانی ها آبگوشت رو با زردچوبه و فلفل و برگ بو درست میکنن در صورتیکه آبگوشت هم ادویه مخصوص خودشو داره و برای همینه که وقتی دیزی بیرون رو میخورین به نظر خیلی خوشمزه میاد چون اونها بهش ادویه مخصوص میزنن : زردچوبه – دارچین- فلفل سیاه – جوز هندی – بادیان – میخک .

ادویه ترشی :

ترشی هم ادویه داره و زدن ادویه مخصوص به ترشی باعث میشه که طعم خیلی بهتری پیدا بکنه . این ادویه برای ترشی لیته و ترشی مخلوط و هفت بیجار خیلی عالی میشه : نعنا خشک – گلپر – تخم گشنیز – تخم سیاه دانه – زیره سیاه و سبز – کاری – زردچوبه .

ادویه ترشی بادمجون :

گلپر – زردچوبه .

ادویه ماست و خیار :

فلفل سیاه , نعنا خشک , ریحان , مرزه , ترخان خشک و پودر گل محمدی .

 

ادویه فلافل :

زیره سبز , کاری , زنجبیل , فلفل قرمز . گشنیز و شنبلیل

 

بیشتر بدانید :  فلفل و این همه خاصیت | رادیونوجوان

 

ادویه کوکو سبزی :

پودر گل محمدی , کاری , دارچین , فلفل سیاه . ( بجای کاری میتونین از کمی شنبلیله خشک و پودر شده استفاده کنین )

ادویه هویج پلو و کلم پلو و لوبیا پلو :

ادویه پلو و مقداری دارچین اضافی .

ادویه مرغ و ماهی :

برای از بین بردن بوی مرغ و ماهی بهترین ادویه زنجبیل و پودر سیر هست !

ادویه کباب تابه ای :

فلفل سیاه , پودر لیمو عمانی , کمی زردچوبه و

سماق . موقع سرو هم میشه دوباره سماق استفاده کرد .

 

حتما بخوانید: ۱۰ راز خوشمزه شدن غذا _ رادیونوجوان

 

ادویه گوشت :

برای طعم دادن به گوشت های خورشی بطور خالص , از جوز هندی استفاده میشه . ( دقت کنید هرگز بیشتر از ۴ گرم جوز هندی استفاده نکنید چون باعث فلج عضلات و توهم میشه )

 

 

ادویه مرغ :

ادویه برای خوراک های مرغ که بصورت گوشت لخم فیله هست و برای تهیه خوراک میخواد تهیه بشه , ادویه کورما و تیکا و گراماسالا هست . این دو ادویه نوعی کاری هستن و چون از مخلوط ۲۰ نوع ادویه با فرمول خاصی تهیه میشن بهتره که آماده خریداری بشن و توی خونه نمیشه درستشون کرد !

ادویه سوپ :

سوپ ها ادویه های خاصی دارن که چون خیلی گسترده ست و سلیقه ای , پس بسته به ذائقه شخصی به اونها ادویه میزنن . مثلاً به سوپ جو کمی پودر آویشن میزنن و یا در کل برای همه سوپ ها بهتره یک یا دو عدد برگ بو اضافه کنین و ببینین چقدر خوش طعم و بو میشه که البته موقع سرو باید برشون داشت

ادویه قیمه پلو :

کمی دارچین و زیره سبز و پودر گل محمدی هست . بعضی ها بهش ادویه پلو هم میزنن که سلیقه ای هست.

ادویه خورش قیمه :

ادویه خاص خورش قیمه زردچوبه و فلفل و پودر لیمو عمانی و دارچین و کمی پودر گل محمدی و هل و زعفران هست .بعضی ها بجای گل محمدی از گلاب هم استفاده میکنن که سلیقه ای هست

ادویه چلوکباب :

سماق قرمز و یا سماق قهوه ای . ( فرق این سماق ها اینه که سماق قرمز رنگ دهنده ست و ترشی کمی داره و سماق قهوه ای رنگ دهنده نیست ولی خیلی ترش تره پس نسبت به ذائقه خودتون یکی رو انتخاب کنید . دلیل استفاده از سماق بر روی کباب اینه که وقتی گوشت کباب میشه کمی مواد سمی در گوشت تولید میشه و سماق این سم رو از بین میبره . برای همین با کباب همیشه سماق مصرف میکردن قدیمی ها ) .

ادویه ایتالیایی :

این یک ادویه بسیار عالی برای درست کردن پاستا ,پیتزا , لازانیا و ماکارونی هست که البته به مایه اونها میزنن : پونه ،ریحان ، رُزماری , آویشن , فلفل قرمز , مرزنجوش که همه اینها باید خشک و پودر شده باشه !

 

 

گردآورنده بخش نکات خانه داری رادیونوجوان

::مطالب مرتبط ::

آموزش تزئین سفره افطار | رادیونوجوان
سالاد گیاهی مرغ و لیمو - رادیونوجوان
کدام روغن در اثر حرارت کمتر آسیب می بیند؟ _ رادیونوجوان
نکاتی که هنگام سرخ کردن غذا باید بدانید _ رادیونوجوان
طرز تهیه شیرینی کشمشی _ رادیونوجوان
طرز تهیه اکبر جوجه خوشمزه مجلسی _ رادیونوجوان
راهنمای انتخاب و خرید ماهیتابه/انواع ماهیتابه
سالم ترین روش پخت غذا کدام است؟ _ رادیونوجوان
طرز تهیه شامی نارنجی و خوشمزه _ رادیونوجوان
۱۰ راز خوشمزه شدن غذا _ رادیونوجوان
کیک انار مخصوص شب یلدا _ رادیونوجوان
طرز تهیه دسر طالبی با خامه و شیر | رادیونوجوان

نوشته شده توسط:fatemeh - 7 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 108
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

*

تبلیغات