طرز تهیه موساکا نوعی غذای یونانی |رادیونوجوان

دسته: آشپزی و شیرینی پزی , پیتزا و لازانیا
بدون دیدگاه
یکشنبه - ۱۹ دی ۱۳۹۵

 

طرز تهیه موساکا نوعی غذای یونانی

موساکای یونانی

 

مواد لازم برای تهیه موساکای  یونانی

گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
بادمجان ۵ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
سیر ۳ عدد
تخم مرغ ۳ عدد
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سس سفید.نمک.فلفل.جعفری مقدار لازم
موساکای یونانی

 

آیا میدانید؟:برنج کته بهتره یا آبکش ؟ و پاسخ

طرز تهیه موساکا :

ابتدا فر را با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم تا گرم شود.

سپس بادمجان ها را پوست میگیریم و روی انها نمک می پاشیم و ۱۵ دقیقه صبر میکنیم ( میتوانیم پس از این مدت بادمجان ها را با دست بفشاریم تا آب اضافی خارج شود ) ، درون تابه ای مقداری آب (ریختن آب باعث میشود بادمجان هم کمی بپزد و هم روغن کمتری میبرد.) و روغن ریخته و بادمجان ها را درون تابه چیده تاسرخ شوند.

پیازها را ریز خرد کرده و بهمراه سیرهای خرد شده در روغن سرخ میکنیم ، فلفل دلمه ای را خرد کرده و اضافه می نمائیم و پس از اینکه  فلفل ها کمی نرم شدند گوشت چرخ کرده را افزوده و تفت میدهیم تا گوشت تغییر رنگ دهد.

پس از تغییر رنگ گوشت و کمی پخته شدن مقداری جعفری خرد شده اضافه می کنیم و تفت می دهیم ، پس از اینکه قارچ ها نرم شدند رب گوجه فرنگی را بهمراه نمک و فلفل اضافه کرده  ، حرارت زیر قابلمه را کم کرده و میگذاریم گوجه ها بپزند و اب مواد تمام شود.

درون ظرف پیرکسی را چرب کرده، کف ظرف یک لایه بادمجان سرخ شده می چینیم ، مقداری از مایه گوشتی روی بادمجان ها می ریزیم ، به همین صورت ۲-۳ لایه بادمجان و گوشت قرار می دهیم ، توجه داشته باشین که اخرین لایه باید مایه گوشتی باشد.

روی ظرف را با الومینیوم پوشانده و درون فری که از قبل با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کرده ایم به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم ( پخت اول ) ، پس از این مدت زمان ظرف را از فر خارج می کنیم.

سس سفید را با تخم مرغ ها مخلوط می کنیم و روی تمام مواد می ریزیم و با قاشق خوب پخش می کنیم سپس ظرف را مجدد درون فر قرار می دهیم ( بدون در یا الومینیوم ) و به مدت ۲۰ – ۳۰ دقیقه اجازه دهید بپزد ( پخت دوم ) ، موساکای اماده را از فر خارج کرده  و همراه با نان و سالاد سبزیجات نوش جان نمایید.

حتما بخوانید: نکاتی در مورد سرخ کردن غذا که نمی دانید

 

موساکای یونانی

نکته  :

۱- بجای مخلوط سس سفید و تخم مرغ میتوان از پنیر پیتزا استفاده کرد .

۲- استفاده از رب سلیقه ای میباشد و میتوانید بجای رب از ۲ عدد گوجه فرنگی خرد شده استفاده کنید.

 

 

::مطالب مرتبط ::

آموزش غذا و دسر جدید برای افطار - رادیونوجوان
روش تهیه نان شکلاتی برای افطار | رادیونوجوان
دانستنی هایی درباره‌ی غذاهای آماده و نیمه‌آماده - رادیونوجوان
پیتزا مخلوط مخصوص _رادیونوجوان
طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و زیبا با عکس _ رادیونوجوان
آنچه که باید در مورد گوشت بدانید _ رادیونوجوان
تهیه بستنی خانگی ، تنها با 3 مواد اولیه
کوکی خرمالو و گردو _ رادیونوجوان
طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات | رادیونوجوان
طرز تهیه خورش قیمه کدو | رادیونوجوان
طرز تهیه ذرت مکزیکی | رادیونوجوان
طرز تهیه كيك توت فرنگي |رادیونوجوان

نوشته شده توسط:رادیو نوجوان - 1756 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 85
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

*

تبلیغات