حلوای مجلسی

دسته: آشپزی و شیرینی پزی
بدون دیدگاه
یکشنبه - ۱۹ دی ۱۳۹۵

حلوای مجلسی خوشمزه

آرد ۲     لیوان

شکر ۱/۵   لیوان

آب ۱/۵   لیوان

روغن مایع  ۱   لیوان

گلاب  نصف استکان

زعفران ۳ قاشق غذاخوری

طرزتهیه :: روغن را روی حرارت می گذاریم تا داغ شود ،سپس آرد را اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا آرد سرخ شود.

شکر و آب را روی حرارت قرار می‌دهیم تا بجوشد ،ونیازی نیست به قوام بیاید ..سپس زعفران را اضافه کرده ..

وقتی آرد تفت داده شد و خامی آن گرفته شد ، ظرف آرد را از روی حرارت برمی داریم و شربت را داخل آن می ریزیم و مجددا روی حرارت برمی گردانیم و مرتب هم می زنیم تا به روغن بیفتد ،گلاب را هم اضافه میکنیم. انقدر هم میزنیم تا حلوا از ظرف جدا شود … نوش جان

این حلوا را اگر دوست داشتید تیره تر شود بیشتر تفت بدهید و یا روشنتر ،کمتر تفت بخورد ..

حلوای هویج

مواد لازم :

آرد  یک پیمانه

روغن مایع نصف پیمانه

شکر نصف پیمانه

گلاب دو آتشه یک چهارم پیمانه

هویج خوشرنگ پنج عدد

پودر هل سابیده نوک ق چ

این حلوا بقدری خوشرنگ میشود که نیازی به زعفران نیست .

طرز تهیه:

هویج ها را کاملا پوره میکنیم . آرد را ابتدا الک کرده و بعد با حرارت کم تفت میدهیم تا جایی که بوی خامی آرد گرفته شود ولی رنگ آرد نباید تغییر کند وگرنه حلوای شما خوشرنگ نخواهد شد .

اکنون روغن مایع را به آرد اضافه و با هم مخلوط میکنیم. بعد از اینکه روغن و آرد با هم مخلوط و یکدست شدند گلاب و شکر و پوره هویج را اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم تا مواد یکدست شده و حلوا از قابلمه جدا شود و وسط قابلمه جمع شود . اجازه دهید کمی خنک شود و سپس آنرا در ظرف ریخته و با قاشق چرب صاف کنید و یا قالب بزنید

رولت حلوا

آرد ۲ لیوان  .  شکر ۲ لیوان  .  روغن مایع ۱ لیوان  .  کره یا روغن جامد۵۰ گرم

گلاب ۱/۴ لیوان  .  آب ۲ لیوان  .  زعفران دم کرده ۴ قاشق غذاخوری  . نان میکادو مقدار لازم

طرز تهیه : درون قابلمه ای شکر ، آب ، زعفران دم کرده و گلاب را بریزید و مخلوط کنید سپس قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آمده و شکر حل شود ، در این فاصله آرد را درون قابلمه دیگری روی حرارت متوسط قرار دهید و با قاشق چوبی هم بزنید تا بوی خامی آرد گرفته شود.

پس از سبک شدن آرد باید روغن و کره را اضافه کنید ، با قاشق خوب مخلوط کنید تا آرد طلایی شود سپس شربت داغ را اضافه کنید و هم بزنید تا حلوا جمع شود و به روغن بیفتد سپس از روی حرارت بردارید.

نان میکادو را روی نایلون فریزر قرار دهید ، حلوای داغ را روی نان میکادو پخش کنید ( حلوا حتما باید داغ باشد ) سپس با دست نان را رول کنید.

حلوای رول شده را ۱ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود ، پس از سرد شدن حلوا را بصورت رولت برش بزنید و با پودر پسته ، نارگیل و … تزئین و سرو کنید.

در صورت تمایل میتوانید پیش از قرار دادن در یخچال روی رولت را با شکلات ذوب شده بپوشانید سپس در یخچال قرار دهید ، همچنین میتوانید به جای رول کردن حلوا و نان را لایه لایه روی هم قرار دهید و پس از سرد شدن به صورت مریع برش بزنید.

نکته ها : در صورتی که نان میکادو ضخیم بود میتوانید مقدار بسیار کمی آب روی ان اسپری کنید ، میتوانید به جای شکر از ۱ لیوان شیره استفاده کنید.

حلوای کش دار با آرد برنج

مواد لازم :

آرد برنج ۳ لیوان

شکر ۴ لیوان

گلاب ۳ لیوان

آب ۴ لیوان

روغن ۵ قاشق غذاخوری

طرز تهیه :

شکر گلاب و کمی زعفران حل شده را روی گاز می ذاریم تا بجوش بیاد همین که به جوش اومد.آرد برنج رو که توی ۴ لیوان آب حل کردیم بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم تا سفت بشه بعد که سفت شد روغن رو هم اضافه می کنیم و در ظرف می کشیم. اگه این حلوا رو تو کپسول های شکلات با ماسورا شکوفه بزنید حدود ۲۰۰ کپسول رو پر می کنه.

حلوای گل سرخ محمدی با گردو

مواد لازم:

روغن جامد یا کره (یا نصف به نصف مخلوط با کره ) : ۳۰۰ گرم

آرد : ۳ پیمانه

پودر گلسرخ ( گلسرخ مربایی تبریز ) الک شده : نصف پیمانه حدود ۵۰ گرم

گردو خرد شده : نصف پیمانه

پودر شکر: دو پیمانه یا

دوشاب یا شیره انگور ( خوشاب ) ۳۰۰ گرم

عرق گلاب : نصف پیمانه

برای تزیین:

گلبرگ های گل محمدی یا گلسرخ

برگ نعنای سبز

طرز تهیه:

ابتدا آرد الک کرده را روی حرارت قرار داده تا تفت بخورد و کمی رنگش عوض شود . سپس گردو یا بادام خرد شده را اضافه کرده و هم بزنید . اکنون روغن ( یا کره و یا ترکیب هردو ) را اضافه کرده و به اندازه ای که رنگ آرد تفت خورده مناسب باشد آرد را درون روغن تفت دهید . دقت کنید رنگ آرد خیلی تیره نشود. در انتها پودر الک کرده گلسرخ را بریزید . پودر گلسرخ را نباید زودتر بریزید چون زود میسوزد و تیره میشود .

بعد از روی حرارت برداشته و شهد را با مقدار یک لیوان آب و شکر ، یا دوشاب ( شیره انگور ) و در آخر نیز گلاب را نیز اضافه کنید و هم بزنید .

روی حرارت بسیار ملایم مرتب هم بزنید.

::مطالب مرتبط ::

روش تهیه نان شکلاتی برای افطار | رادیونوجوان
دستور تهیه گوجه فرنگی شکم پر به همراه تخم مرغ و گوشت | رادیونوجوان
انواع تزیین پلو مجلسی _ رادیونوجوان
طرز تهیه ماست خانگی در منزل + تصویر _ رادیونوجوان
طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و زیبا با عکس _ رادیونوجوان
طرز تهیه کیک هلو و بلوبری وارونه _ رادیونوجوان
طرز تهیه خاگینه کدو سبز _ رادیونوجوان
کیک انار مخصوص شب یلدا _ رادیونوجوان
خوراک مرغ کاری مناسب برای افراد با کلسترول بالای خون | رادیونوجوان
طرز تهیه ی قهوه ی ترک | رادیونوجوان
رولت سینه مرغ | رادیونوجوان
طرز تهیه ترشی چند میوه تابستانی هلو و زردآلو | رادیونوجوان

نوشته شده توسط:fatemeh - 7 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 136
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

*

تصویر روز
تبلیغات
تصویر روز