علائم و عوارض حضور اسید در بدن | رادیونوجوان

دسته: تغذیه و سلامتی , خواص میوه ها و سبزیجات , سلامت
بدون دیدگاه
شنبه - ۲۳ بهمن ۱۳۹۵

علائم و عوارض حضور اسید در بدن

 

 

علائم و عوارض حضور اسید در بدن

در سال ۱۹۳۳ پزشکی نیویورکی به نام “ویلیام هاوارد” کتابی تکان دهنده به نام عصر جدید سلامت منتشر کرد که در آن علت تمام بیماری ها را تولید سم به دلیل حضور اسید در بدن دانست.
استرس و تغذیه ناسالم باعث بروز این حالت اسیدی در پلاسمای خون میگردد.
در حالت اسیدی،بدن بشدت دچار کمبود اکسیژن و کلسیم است.
غذاهایی که مصرف زیاد آنها باعث تولید اسید در بدن میشوند عبارتنداز:روغن،گوشت،چای،شکر،تخم مرغ،آردسفید،نوشابه ها،داروها،شیرین کننده های مصنوعی و …

نشانه های اسیدی بودن بدن:

-خستگی و کمی انرژی
-پیری زودرس
چاقی
-دیابت
-فشار خون
-سنگ کلیه
-پوکی استخوان
-نقرس

چرا حضور اسید در بدن باعث بروز این بیماری ها میشود؟؟؟

-دیابت:در اثر انباشته شدن مواد دفعی اسیدی در لوزالمعده و کاهش تولید انسولین.

-پوکی استخوان:مصرف  ذخیره کلسیم بدن برای تولید قلیا و مبارزه با حالت اسیدی.

-فشار خون:تنگی رگها در اثر حضور مواد اسیدی و کمبود اکسیژن خون.

-چاقی:تولید چربی اضافی برای ایجاد فاصله میان اندامهای داخلی و محیط اسیدی.

-سنگ کلیه:ته نشین شدن مواد دفعی اسیدی در کلیه ها.

برای دوری از ایجاد حالت اسیدی در بدن میبایست غذاهای حاوی کلسیم،پتاسیم،سدیم و منیزیم را بمیزان مناسب مصرف نمود.

 

 

۴ ترفند ساده برای حفظ تعادل اسیدی – قلیایی بدن

 

یک لیوان آب سبزیجات


سبزیجات برای قلیایی کردن بدن لازم هستند. فرقی نمی کند این مواد غذایی به صورت خام یا به شکل آب سبزیجات مصرف شود. در هر دو صورت بدون اینکه به واسطه فیبرهایشان باعث تحریک روده ها شوند انرژی بدن را افزایش می دهند. بنابراین بهتر است دو سبزی را با هم مخلوط کنید. به عنوان مثال ۲ عدد هویج و ۱ عدد چغندر کوچک یا ۱ عدد هویج و نصف کرفس برای تهیه یک نوشیدنی قلیایی بسیار موثر هستند. بهتر است از سبزیجات فصل استفاده کنید. افزودن کمی زنجبیل و جعفری نیز کمک کننده است.

 

یک لیوان آب سبزه جو


این نوشیدنی که از سبزه جو تهیه می شود حاوی کلروفیل بوده و به تمیز شدن بدن و همچنین تأمین ویتامین ها و آنتی اکسیدان های مورد نیاز آن کمک می کند. مصرف نوشیدنی سبزه جو یک روش فوق العاده برای قلیایی کردن بدن است. اگر پودر سبزه جو یا قرص آن در اختیار داشته باشید می توانید با حل کردن آن در آب این نوشیدنی را تهیه کنید.

سیب زمینی

 


یکی از قلیایی ترین سبزیجات موجود سیب زمینی است. البته به شرطی که آن را به صورت سیب زمینی سرخ کرده میل نکنید. سیب زمینی تازه فوق العاده است حتماً آن را بخارپز و خرد کنید و با میزان اندکی روغن زیتون به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار داده و میل کنید. این کار به قلیایی شدن بدنتان کمک می کند.

جوانه گندم

 


جوانه های گندم سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و عناصر مغذی است و برای قلیایی کردن تغذیه تان کارساز هستند. استفاده از این جوانه ها در کنار غذا یکی از روش های خوب برای افزایش حالت قلیایی بدن است.

 

 

::مطالب مرتبط ::

نحوه پذیرش دانشجوی دکتری در تهران/ برگزاری آزمون کتبی و مصاحبه
جوانه ای برای جوانسازی پوست و قطع ریزش مو | رادیونوجوان
درمان لکه های قهوه ای پوست با ضد لک قوی خانگی | رادیونوجوان
راههای مقابله با ترکهای پوستی | رادیونوجوان
نفخ یا دل پیچه نوزادان _رادیونوجوان
۵ مسکن طبیعی و خوشمزه _ رادیونوجوان
مؤثرترین راه حل کوچک کردن و سوزاندن چربی های شکمی
۷ دلیل برای خوردن موز _ رادیونوجوان
توصیه‌هایی برای زنان باردار از منظر طب اسلامی _رادیونوجوان
داروی مرکب نافع برای انواع بیماریها |رادیونوجوان
آیا رژیم بدون ورزش ممکن است ؟ | رادیونوجوان
میخک و فواید بینظیر آن | رادیونوجوان

نوشته شده توسط:رادیو نوجوان - 1852 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 336
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

*

تصویر روز
تبلیغات
تصویر روز