طرز تهیه پاچینی مرغ | رادیونوجوان

دسته: آشپزی و شیرینی پزی
بدون دیدگاه
جمعه - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

طرز تهیه پاچینی مرغ

 

 

مواد لازم

بازوی مرغ
پیاز  ۱ عدد
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ پیمانه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
زعفران آب گرفته مقداری
روغن جهت سرخ کردن

 

مطالب مرتبط : طرز تهیه کوفته آلبالو با گوشت قرمز یا گوشت مرغ | رادیونوجوان

طرز تهیه

برای پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همان بازوی مرغ است استفاده می کنیم. بازوهای مرغ را جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود. مرغها را بگذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار شود.
بعد از مزه دار شدن مرغ ها در حالیکه بازوی مرغ را با یک دستتان گرفتید با چاقو یک برش به قسمت بالای آن بدهید تا گوشتش از استخوان جدا شود. حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو را به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا شود. گوشت بازو را به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا می کند و انتهای بازو جمع می شود. اگر گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتان به آن حالت بدهید.(میتونید این کارو همون اول هم انجام بدید)
حالا بازوهای آماده شده را ابتدا در آرد بزنید تا خوب کاور شود بعد در تخم مرغ زده شده بزنید و آخرسر در پودر سوخاری بزنید و خوب تکان بدهید تا کاملاً آغشته شود همه ی بازوها را به همین ترتیب آماده کنید.

 

 

مطالب مرتبط : طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات | رادیونوجوان
در شیرجوش یا قابلمه ی کوچک گودی مقدار نسبتاًَ زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید تا خوب داغ شود وقتی روغن خوب داغ شد، پاچینی های آماده شده را در قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم اجازه بدهید خوب سرخ شوند.

 


نکته :حرارت نباید زیاد باشد چون داخل پاچینی هایتان خام باقی می ماند و روی آن می سوزد باید با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه سرخ شوند.
بعد از روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف مناسب به همراه سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید

 

 

::مطالب مرتبط ::

آموزش تزئین سفره افطار | رادیونوجوان
طرز تهیه سیب پلو - رادیونوجوان
طرز تهیه دنده کباب سنتی کرمانشاه - رادیونوجوان
نان ذرت تند بدون گلوتن طرز تهیه | رادیونوجوان
استیک گوشت گاو طرز تهیه | رادیونوجوان
کدام روغن در اثر حرارت کمتر آسیب می بیند؟ | رادیونوجوان
قبل از خواب یک برش از این ها را بخورید _ رادیونوجوان
طرز تهیه عدس پلو با تزیین زیبا _ رادیونوجوان
کوکی خرمالو و گردو _ رادیونوجوان
طرز تهیه دسر طالبی با خامه و شیر | رادیونوجوان
طرز تهیه لوبیا پلو | رادیونوجوان
رولت سینه مرغ | رادیونوجوان

نوشته شده توسط:رادیو نوجوان - 1852 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 9475
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

*

تصویر روز
تبلیغات
تصویر روز