طرز تهیه پاچینی مرغ | رادیونوجوان

دسته: آشپزی و شیرینی پزی
بدون دیدگاه
جمعه - ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶

طرز تهیه پاچینی مرغ

 

 

مواد لازم

بازوی مرغ
پیاز  ۱ عدد
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذاخوری
آرد ۱ پیمانه
پودر سوخاری ۱ پیمانه
تخم مرغ ۱ عدد
نمک و فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم
زعفران آب گرفته مقداری
روغن جهت سرخ کردن

 

مطالب مرتبط : طرز تهیه کوفته آلبالو با گوشت قرمز یا گوشت مرغ | رادیونوجوان

طرز تهیه

برای پاچینی از قسمت بالای بال مرغ که همان بازوی مرغ است استفاده می کنیم. بازوهای مرغ را جدا کنید و با یک عدد پیاز خلال شده و زعفران و آب لیمو ترش و نمک و فلفل در ظرفی بریزید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد مرغ برود. مرغها را بگذارید چند ساعت یا از شب تا صبح مزه دار شود.
بعد از مزه دار شدن مرغ ها در حالیکه بازوی مرغ را با یک دستتان گرفتید با چاقو یک برش به قسمت بالای آن بدهید تا گوشتش از استخوان جدا شود. حالا با کمک چاقو یا دست گوشت بازو را به سمت پایین بکشید تا کاملاً از استخون جدا شود. گوشت بازو را به سمت انتهای بازو ببرید و برگردونید. گوشت تقریبا یه حالت گرد و توپی پیدا می کند و انتهای بازو جمع می شود. اگر گوشت خوب فرم نگرفته نگران نباشید، با دستتان به آن حالت بدهید.(میتونید این کارو همون اول هم انجام بدید)
حالا بازوهای آماده شده را ابتدا در آرد بزنید تا خوب کاور شود بعد در تخم مرغ زده شده بزنید و آخرسر در پودر سوخاری بزنید و خوب تکان بدهید تا کاملاً آغشته شود همه ی بازوها را به همین ترتیب آماده کنید.

 

 

مطالب مرتبط : طرز تهیه رول مرغ و سبزیجات | رادیونوجوان
در شیرجوش یا قابلمه ی کوچک گودی مقدار نسبتاًَ زیادی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار بدهید تا خوب داغ شود وقتی روغن خوب داغ شد، پاچینی های آماده شده را در قابلمه بگذارید و روی حرارت ملایم اجازه بدهید خوب سرخ شوند.

 


نکته :حرارت نباید زیاد باشد چون داخل پاچینی هایتان خام باقی می ماند و روی آن می سوزد باید با حرارت ملایم حدود ۲۰ دقیقه سرخ شوند.
بعد از روغن در بیارید و روی دستمال آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود سپس در ظرف مناسب به همراه سبزیجات دلخواه یا سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید

 

 

::مطالب مرتبط ::

آموزش کامل طرز تهیه آش گندم شیر - رادیونوجوان
طرز تهیه پیتزا بادمجان | رادیونوجوان
آموزش طرز تهیه شیرینی قطاب - رادیو نوجوان
ونوشک پلو - رادیوپلو
کدام روغن در اثر حرارت کمتر آسیب می بیند؟ | رادیونوجوان
طرز تهیه سالاد خاورمیانه ای مرغ _ رادیونوجوان
طرز تهیه استیک آبدار و خوشمزه _ رادیونوجوان
طرز تهیه پاچه پلو شیرازی _ رادیونوجوان
تهیه بستنی خانگی ، تنها با ۳ مواد اولیه
نکات بسیار مهم برای پخت کیک |رادیونوجوان
طرز تهیه ذرت مکزیکی | رادیونوجوان
چند نمونه خوراک مخصوص کودکان و نوجوانانی که اضافه وزن دارند یا چاق می باشند | رادیونوجوان

نوشته شده توسط:رادیو نوجوان - 1852 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 9644
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

*

تصویر روز
تبلیغات
تصویر روز