عسل و خواص دارویی آن | رادیونوجوان

دسته: تغذیه و سلامتی , رژیم و تغذیه , رژیم و تغذیه نوجوانان , سلامت , طب اسلامی
بدون دیدگاه
جمعه - ۳۰ تیر ۱۳۹۶

 

 

 

 عسل معجزه ای برای سلامتی بدن

مصرف عسل باکتری هایی را که آکنه ایجاد می کند، از بین می برد. با استفاده از عسل به صورت موضعی می توان زخم های دیابتی را درمان کرد.سلول های مرده پوست را از بین می برد و باعث نرمی آن می شود، خط های ایجاد شده روی صورت را کاهش می دهد و خشکی آرنج و پاشنه پا را برطرف می کند. نرم کننده حاوی عسل، از ایجاد موخوره جلوگیری می کند و باعث براقی مو می شود.روند سوخت و ساز را تسریع می بخشد و باعث کاهش وزن می شود.خواص عسل

 

 

 

مصرف آن با سیر خام، ویروس و عفونت های باکتریایی را از بین می برد.تقویت کننده بینایی و تسکین دهنده گلودرد است و به نوعی شربت سینه محسوب می شود.انرژی زاست، خستگی مفرط را برطرف می کند، میزان هوشیاری ذهن را افزایش می دهد؛ تقویت کننده سیستم ایمنی بدن است، ماده مغذی، ویتامین و آنتی اکسیدان های لازم را به بدن می رساند.با بهبود جریان خون رسانی، مانع از بیماری قلبی و آسیب به رگ ها و به خصوص مویرگ ها می شود.عملکرد روده را تنظیم می کند، قولنج و سندروم بی قراری روده ها را درمان می کند خاصیت ضد باکتریایی و ضد عفونی کننده دارد. سوختگی را تسکین می دهد، زخم ها را ضدعفونی می کند، التهاب و درد را کاهش می دهد و روند درمان را تسریع می بخشد.میزان اضطراب را کاهش می دهد و مانند مسکن عمل می کند.آرامش و خواب آرام ایجاد و میزان PH بدن را قلیایی می کند.مانع از شکل گیری تومورهای سرطانی می شود. از سوء هاضمه و رفلکس اسیدی معده می کاهد، زخم های دستگاه گوارش را درمان می کند.

 

 

 

آنزیم های طبیعی موجود در آن، روند هضم غذا را بهبود می بخشد.مصرف ناشتا یک لیوان آب ولرم با عسل و آب لیمو، بدن را پاک سازی می کند.خاصیت ضد قارچی دارد.با جویدن موم آن، علایم تب یونجه بهبود می یابد.تشنگی و علایم گرمازدگی را برطرف و سکسکه را متوقف می کند.خاصیت ملین دارد.مخلوط آن با فلفل سیاه و زنجبیل آسم را تسکین می دهد.آب سیر همراه با عسل، فشارخون را کنترل می کند مخلوط عسل، دارچین در آب جوش، در بهبود آرتریت، عفونت مثانه و نفخ معده موثر است. کلسترول مضر را کاهش می دهد و ویروس ها را از بین می برد. روند پیری را کند، قدرت شنوایی را تقویت و بوی بد دهان را رفع می کند.استفاده موضعی از مخلوط عسل، دارچین و روغن زیتون داغ مانع از ریزش مو می شود و دندان درد را نیز متوقف می کند.توجه داشته باشید عسل حاوی هاگ های قارچ است و سیستم ایمنی بدن نوزادان توان مقابله با آن را ندارد. لذا نوزادان زیر یک سال نباید تحت هیچ شرایطی عسل مصرف کنند.

 

عسل

 

عسل بهترین منبع مکمل غذائی وآنتی بیوتیکی بری بدن است .هرچه عسل تیره تر باشد خاصیت آنتی اکسیدانی آن بیشتر است واز ابتلاء به سرطان جلوگیری می کند . نباید از قند وشیرینی عسل طبیعی ترسید وآن را به خاطر شیرین بودن مصرف نکرد .عسل خاصیت آنتی بیوتیکی دارد و محتوی آنتی میکروبیال است . سرشار از مواد معدنی از قبیل کلسیم ، سولفور ، آهن ، روی ، پتاسیم ومنیزیم است . عسل حاوی ویتامین های

B1 ,A , B2 ,B3 ,B5 , C می باشد عسل یکی از بهترین مکمل های غذائی محسوب می شود که خواص داروئی زیادی دارد .

در حقیقت عسل خواص شگفت انگیزی دارد از جمله پیشگیری از حملات قلبی ، التیام زخم ها ، افزایش انرژی بدن .

از خواص عسل چه میدانید ؟

 

افزایش انرژی طبیعی بدن : بسیاری از ورزشکاران برای افزایش انرژی خود از عسل در رژیم غذائی خود به مقدار زیاد مصرف می کنند .عسل برای تقویت ماهیچه ها بسیار مفید میباشد

پیشگیری از سرطان های خاص : بسیاری از افراد از ابتلاء به سرطان هراس دارند اما با استفاده از عسل در رژیم غذائی روزانه می توانند این ترس وهراس را از دل خود بیرون کنند .هر چه عسل تیره تر باشد خاصیت آنتی اکسیدانی آن بیشتر بوده واز ابتلاء به سرطان جلوگیری می کند

افزایش ایمنی بدن در برابر عفونت ها : عسل در برابر عفونت های بدن مثل یک آنتی بیوتیک عمل کرده و نقش مهمی در سیستم دفاعی بدن ایفا می کند عسل محتوی آنتی میکروبیال است پس در مبارزه با باکتری ها نقش مهمی به عهده دارد .

التیام زخم ها و جای سوختگی : در مواردی که جائی از بدن زخم می شود ویا می سوزدبه جای استفاده از داروهای آرام بخش میتوان از عسل استفاده کرد .

غنی از ویتامین ها ومواد معدنی : عسل سرشار از ویتامین های B1 , A, B2 , B3 ,B5 , C می باشد همچنین مواد معدنی مفیدی از جمله کلسیم ، سولفور ، آهن ، روی وپتاسیم ، منیزیوم دارا میباشد.

 

 

 

 

 

عسل برای نوزادان مفید نیست !

باید بدانید که دادن عسل به نوزاد زیر یک‌سال باعث بروز مسمومیت ”بوتولیسم“ می‌شود ، درواقع عسل طبیعی برای بزرگسالان علاوه بر اینکه هیچگونه ضرری ندارد کاملا مفید و مقوی نیز میباشد اما متخصصان اطفال به شدت در برابر دادن عسل به کودکان زیر ۱ سال هشدار می دهند . بوتولیسم در اثر اسپورهای باکتری بوتولینم به‌وجود می‌آید. اسپورهای این باکتری به مقدار زیادی در خاک، گرد و غبار و عسل وجود دارد.  این اسپورها تاثیری بر روی بزرگسالان ندارند ولی اگر وارد بدن نوزاد شوند، در مجرای گوارشی او تکثیر می‌یابند و باعث تولید سم بوتولینم می‌شوند. حتی اگر برای شیرین‌شدن سر پستانک نوزاد، عسل به آن بمالید، این سم را در بدن نوزاد ایجاد خواهد کرد. سم بوتولینم بعنوان کشنده‌ترین سم برای انسان شناخته شده است ، درست است که خواص عسل بسیار شفابخش میباشند اما برای نوزادان زیر یک سال به هیچ وجه توصیه نمیشود !

اخطار :⇓

♦ ⇐عسل تنها باید در حد اعتدال مصرف شود

عسل دارای بسیاری ویژگی های سالم است، اما فروکتوز بالایی نیز دارد . هر قاشق چای خوری عسل نزدیک به چهار گرم فروکتوز است .

به خاطر داشته باشید خوردن عسل طبیعی در حد اعتدال می تواند بسیاری از مزایای ذکر شده در بالا را فراهم می کند.

 

تعریف ابن سینا از عسل :

 

 

ابوعلی سینا در کتاب قانون خود ده ها نسخه بر پایه انگبین و موم ذکر نموده است او می نویسد: مصرف متناوب عسل در هنگام زیاد شدن بلغم، بدن را تقویت و نیرو را زیاد و اشتها را باز می کند، به عقیده ی وی عسل جوانی را جاودان می سازد و حافظه را نیرو بخشیده و گذشته را در خاطر زنده می کند، اندیشه را پاک ، زبان را می گشاید و درد را ریشه کن می کند.

در کتاب پزشکی آمده انگبین در روغن مالی زخم های چرکی ، برای درمان بسیار مفید بوده، با مرهم گذاری تاریکی دید را کاهش داده و بهترین درمان اختلالات دهان است ، در زیاد شدن ادرار موثر است ، دردهای شکم و سرفه را کاهش میدهد، گزیدگی مار ، دردهای دستگاه تنفس و هر درد مفصلی را تسکین می دهد . خستگی عمومی و احساس سرما را رفع و مقاومت بدن را افزایش می دهد.

گفتنی است ، انگبین به عنوان دارو هیچ اثر سوء ، عارضه یا بیماری به همراه ندارد، مگر آنکه فقط حساسیت های محدودی را به وجود بیاورد ، بنابراین در حالت آلرژی، امراض عفونی، سل، امراض روانی، بیماری های کبد و معده، امراض غدد فوق کلیه،نارسایی قلب و عروق، ناراحتی های عصبی، امراض خونی و ضعف شدید، باید از تجویز زهر زنبور عسل خودداری کرد .

بیش از هزار سال پیش دانشمند پرآوازه مشرق زمین، ابن سینا، چنین نوشته است :
“عسل مفرح است، اشتها را بر می انگیزرد، حافظه را تقویت می کند و بر نیروی ذهن می افزاید.” او به عنوان مرهمی برای سرفه، فندق با عسل و به هنگام بامداد آمیزه ای از عسل و رگبرگهای گل سرخ را به صورت ناشتا توصیه کرده است.

همچنین بخوانید : خواص شگفت انگیز آب لیمو برای سلامتی بدن + تصاویر

عسل در قرآن :

درباره عسل در قرآن سوره ای بنام ” نحل ” وجود دارد که اهمیت این ماده را نشان می دهد . و همچنین در سوره اسرا و البته انرا شفایی برای مومنین دانسته است . شاید بتوان گفت خداوند هم شفابخش جسمی و هم شفابخش روحی را معرفی کرده است که مقایسه این دو آیه جای تامل بیشتری دارد.

::مطالب مرتبط ::

چرا برخی از افراد مدام احساس گرسنگی میکنند؟ || رادیونوجوان
خواص جالب انبه _رادیونوجوان
شناخت برخی از عوارض داروی چاقی _ رادیونوجوان
قبل از خوردن کباب بخوانید _رادیونوجوان
از ترکیبات ومیوه ها حداکثر بهره را ببریم ! _رادیونوجوان
شایعات پزشکی و ۱۰باور غیر علمی که پایه و اساس ندارند!! _رادیونوجوان
۷ دلیل برای خوردن موز _ رادیونوجوان
فشار چشم چگونه بالا می‌رود؟
در چه صورتی چای داروست ؟!
آشنایی با مواد غذایی که کمتر از ۱۰۰ کالری دارند
۵ ماده غذایی که به آب شدن چربی های پهلو کمک می کند
ماسک قهوه وکاکائو برای جوانسازی پوست صورت | رادیونوجوان

نوشته شده توسط:رادیو نوجوان - 1852 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 1132
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

*

تصویر روز
تبلیغات
تصویر روز