چند نمونه صبحانه انرژی زا ومقوی برای نوجوانان و جوانان | رادیونوجوان

دسته: آشپزی و شیرینی پزی , جالب و خواندنی , رژیم و تغذیه نوجوانان , سلامت
بدون دیدگاه
شنبه - ۷ مرداد ۱۳۹۶

چند نمونه صبحانه انرژی زا ومقوی برای نوجوانان و جوانان

 

 

 

 

 

نان تست وتخم مرغ ساده

 

 

 

 

مواد لازم:

تخم مرغ دوعدد,شیر پاستوریزه نصف فنجان ,نان تست ۳ عدد,روغن مایع دو قاشق مربا خوری,وانیل ونمک و فلفل یک چهارم قاشق چایخوری.

 

 

روش تهیه:

 

 

تخم مرغ,شیر,وانیل ,نمک وفلفل را داخل ظرفی ریخته و باچنگال خوب به هم بزنیدتا مخلوط شود.سپس نان تست را در آن بخیسانید تا مایع جذب نان گردد .

کمی روغن کف ماهی تابه بریزیدو آن را روی شعله ملایم بگذاریدتا گرم شود.

سپس نان تست های آغشته به مایع تخم مرغ را در کف ماهی تابه روغنی قراردهید تا طلائی شود.صبحانه آماده مصرف است .آن را به صورت گرم به فرزند خود ارائه نمائید.

 

 

مطالب مرتبط: بروز ۱۲ بیماری در نتیجه نخوردن صبحانه

 

 

نان تست و تخم مرغ به صورت املت

 

 

موادلازم نان تست و تخم مرغ به صورت املت:

 

تخم مرغ یک عدد,شیرپاستوریزه دو قاشق مربا خوری,جوانه گندم,مقداری گوجه فرنگی ,فلفل دلمه خورد شده,جعفری و گشنیز خورد شده,پنیر رنده شده,و مواد دیگری که کودک دوست دارد.

 

 

روش تهیهنان تست و تخم مرغ به صورت املت:

 

تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط نمایید و کاملا”بهم زنید.کف ماهی تابه را کمی چرب کنید و روی شعله ملایم گاز قرار دهید.تخم مرغ هم زده را در ماهی تابه بریزید و بطور یکنواخت پخش کنیدتا به ملایمت پخته شود.موادی را که کودک دوست دارد روی آن بریزید و پخش کنید.سپس نیمی از املت را روی نیمه دیگر برگردانید وتا کنید و پخت را به مدت یک دقیقه دیگر ادامه دهید.این صبحانه را بصورت گرم جلوی کودک قرار دهید.

 

 

املت انرژی زا

 

 

 

موادلازماملت انرژی زا :

تخم مرغ یک عدد,شیر یک قاشق مربا خوری,گوشت مرغ پخته شده,نخودفرنگی پخته شده یک قاشق مربا خوری,پنیر چدار رنده شده یک قاشق غذاخوری,خرمای بدون پوست,نمک و فلفل یک چهارم چایخوری.

 

روش تهیهاملت انرژی زا :

تخم مرغ و شیر را در ظرفی خوب مخلوط کنید .در ظرف دیگر گوشت چرخ شده ونخود فرنگی و خرما را مخلوط نمایید.کف ماهی تابه را کمی چرب نمایید و روی شعله ملایم قرار دهید .سپس مخلوط تخم مرغ و شیر را در آن بریزیدوبه طور یکنواخت پخش کنیدتا شکل بگیرد و شروع به پختن کند.سپس مخلوط مواد دیگر را روی آن برگردانید واجازه دهید به مدت یک دقیقه دیگر بپزد.در اواخر پخت,پنیر خرد شده راروی املت بپاشید.این نوع صبحانه را تا زمانی که گرم است جلوی نوجوانان خود قرار دهیدتا از آن لذت ببرد.

 

 

انواع سیب زمینی

 

 

 

 

سیب زمینی تنوری

 

 

گرچه کودکان سیب زمینی سرخ شده در روغن را دوست دارند ,ولی بهتر است که غذاهای سرخ شده به کودکان ندهید,بنابراین سیب زمینی را می توانیددر فر بپزیدو به کودکان ارائه نمایید.

 

روش تهیه سیب زمینی تنوری :

 

سیب زمینی را خوب بشوییدوبا پوست خرد کنید(چون مقداری از موادغذایی در زیر پوست سیب زمینی است, بنابراین بهتر است پوست سیب زمینی را بعد از پخت جدا کنید.)و در ظرفی که کف آن را با روغن چرب کرده اید ,بپزید.سپس کمی روغن مایع روی سیب زمینی ها پخش کنید.ظرف را به مدت ۲۰ دقیقه در فر ۱۸۰درجه سانتیگراد قرار دهید.تا کناره های سیب زمینی ها را زیرو رو کنید تا به رنگ طلایی در آید.سیب زمینی های پخته شده را به صورت گرم به کودک ارائه نمائید.

 

 

کعب هایی از سیب زمینی

 

 

روش تهیه کعب هایی از سیب زمینی:

سیب زمینی که با پوست پخته شده است را به قطعات کوچک یک سانتیمتری به شکل مکعب خورد کنید وآنها رادر یک ظرف که کف آن را کمی چرب کرده اید بریزید.سپس کمی روغن زیتون یا نوع دیگر از روغن مایع را روی آنها بریزیدو در صورت تمایل کمی سبزی خشک شده نیز بپاشیدودر حالی که روی ظرف پوشیده نیست ,به مدت ۴۵ دقیقه در حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید و یکی دو نوبت ان را زیر و رو کنیدتا سیب زمینی ها رنگ طلائی به خود بگیردوترد و خوشمزه شود.نوجوانان این نوع سیب زمینی را دوست دارند.

 

سیب زمینی پخته شده در فر

 


این سیب زمینی سالم تر از سیب زمینی سرخ شده است .زیرا روغن آن کم است و چون پوست آن جدا نمی شود,ویتامین (سی)در آن باقی می ماند.

 

 

مطالب مرتبط : با سیب زمینی جوان شوید | رادیونوجوان

 

مواد لازم سیب زمینی پخته شده در فر :

 

 

 

چهار عدد سیب زمینی متوسط,چهار قاشق روغن زیتون,پودر چیلی یا سیر ونمک و فلفل.

 

روش تهیه سیب زمینی پخته شده در فر :

 

 

سیب زمینی ها را از وسط دو نصف کنید,سپس هر نصفه را چها ر قسمت نمایید.آنها را داخل ظرف غذا پزی بریزیدو سطح آن را با قلمو چرب کنید .در حالی که در ظرف باز است آن را در فر ۲۰۰ درجه به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید تا سطح خارجی سیب زمینی ها طلایی و داخل آن نرم شود.۵ دقیقه قبل از آن که کاملا” پخته شود ,پودر چیلی یا سیر و نمک وفلفل را روی آن بپاشید . این غذا برای چهار کودک یا نوجوان کافی است .

ارزش موادغذایی این غذا برای هر نفر شامل :۲۰۰ کیلو کالری انرزی ,۸/۳ گرم پروتئین,۳۵ گرم کربو هیدرات,۳/۵ گرم فیبر,۸/۴ گرم چربی,۶/۱۳ میلی گرم سدیم و۴۴ میلی گرم ویتامین (سی) می باشد.

سیب زمینی های پخته شده را می توانید با املت تخم مرغ یا نخود سبز پخته شده یا سبزیجات سبز به کودک بدهید.

 

 

 

::مطالب مرتبط ::

زنی که با جراحی زیبایی دوقلوی دخترش شد +تصاویر - رادیونوجوان
چگونه پوست را در هوای سرد، نرم نگه داریم؟ | رادیونوجوان
داستان پند عارف به جوان ثروتمند _رادیونوجوان
خوردنی های مضر برای استخوانها | رادیونوجوان
همسر «ترانه علیدوستی» هم بازیگر شد +عکس _ رادیونوجوان
برنج کته بهتره یا آبکش ؟ و پاسخ _ رادیونوجوان
طرز تهیه شله مشهدی + نکات مهم _ رادیونوجوان
تاثیر حنا بر موهای چرب _رادیونوجوان
طرز تهیه مرغ سوخاری برای چهار نفر _رادیونوجوان
ناشتا آب گرم بخورید تابه ۶ نتیجه خوب برسید
شانزده ماده عالی ضد تهوع | رادیونوجوان
رشد ونمو پدیده های دوران نوجوانی وجوانی | رادیونوجوان

نوشته شده توسط:رادیو نوجوان - 1852 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 755
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

*

تصویر روز
تبلیغات
تصویر روز