طرز تهیه ترشی چند میوه پائیزی | رادیونوجوان

دسته: آشپزی و شیرینی پزی , انواع ترشی
بدون دیدگاه
چهارشنبه - ۸ شهریور ۱۳۹۶

طرز تهیه ترشی چند میوه پائیزی

 

 

 

 

 

 

مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه

سیب

پرتقال

کیوی

سرکه سفید      به اندازه ای که روی میوه ها رو بگیرد

نمک       یک قاشق چایخوری برای هر شیشه متوسط

 

طرز تهیه ترشی چند میوه :

سیب،  پرتقال و  کیوی ها (از هر کدام به یک اندازه )را شسته، پوست کنده، برش عرضی می دهیم و در یک شیشه می چینیم.

 

 

 

یک قاشق چایخوری نمک روی آن ریخته در آخر سرکه سفید اضافه می کنیم تا روی میوه ها را بگیرد. در شیشه را بسته، برای مدت یک هفته در دمای اتاق می‌گذاریم تا ترشی آماده شود.

 

 

مطالب مرتبط : طرز تهیه خیار شور خانگی به ۳ روش + نکات مهم

 

 

 

 

سرکه سفید را به حدی که ظرف پر شود رووی مواد میریزیم (برای اینکه ترشی آن کم شود، می‌توان یک لیوان سرکه را با یک لیوان آب مخلوط کرد و یا از سرکه سیب استفاده کرد.)

 

تذکر :

مقدار کالری موجود در کل ترشی چند میوه حدود ۳۷۰ کیلوکالری می باشد.

 

 

 

مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه به اندازه یک ظرف دو لیتری

  • سیب                            دو عدد
  • پرتقال                          دو عدد
  • سرکه سفید                    نیم کیلو
  • کیوی                           سه عدد
  • نمک                            یک قاشق چای خوری

 

 

 

::مطالب مرتبط ::

آموزش غذا و دسر جدید برای افطار - رادیونوجوان
سالاد گیاهی مرغ و لیمو - رادیونوجوان
آموزش طرز تهیه شیرینی قطاب - رادیو نوجوان
روش تهیه پاستای مرغ و اسفناج | رادیونوجوان
طرز تهیه شیرینی کشمشی _ رادیونوجوان
انواع تزیین پلو مجلسی _ رادیونوجوان
طرز تهیه مربای پوست هندوانه خوشمزه _ رادیونوجوان
طرز تهیه کیک هلو و بلوبری وارونه _ رادیونوجوان
طرز تهیه مافین سیب و آناناس |رادیونوجوان
طرز تهیه خورش قیمه کدو | رادیونوجوان
کیک با رویه سیب و بادام
چند نوع سوپ انرژی زا ومقوی برای جوانان ونوجوانان | رادیونوجوان

نوشته شده توسط:رادیو نوجوان - 1852 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 457
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

*

تصویر روز
تبلیغات
تصویر روز