طرز تهیه نان پنچیک | رادیونوجوان

دسته: آشپزی و شیرینی پزی , انواع دسر
بدون دیدگاه
یکشنبه - ۱۹ شهریور ۱۳۹۶

طرز تهیه نان پنچیک

 

      بسیار خوشمزه و عالیه حتما تهیه کنید

 

 

                           طرز تهیه نان پنچیک

طرز تهیه نان پنچیک

 

شیر یا آب                                 ۱/۲ پیمانه
شکر                                         ۵۰ گرم
کره نرم شده                            ۵۰ گرم
تخم مرغ                                 ۱عدد
مایه خمیر                               ۱قاشق چایخوری
بکینگ پودر                             یک و نیم قاشق چایخوری
نمک                                        ۱/۲ قاشق چایخوری
آرد                                          ۳۵۰ گرم

 

 

طرز تهیه:

شیر و ۱ قاشق سوپخوری شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و تقریبا یک ربع جداگانه میگذاریم تا استراحت کنند.

در ظرفی شکر، کره نرم شده، تخم مرغ، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس مایه خمیر ور آمده را اضافه کرده و هم میزنیم.
نهایتا آرد را کم کم اضافه میکنیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد و ۷-۸ دقیقه خوب ورز میدهیم.
روی ظرف یک سلفون میکشیم و در جای گرمی به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت میگذاریم تا حجم آن دو برابر شود.
خمیر را کمی ورز میدهیم و به اندازه های ۱۰۰ گرمی تقسیم میکنیم. سینی فر را چرب کرده و هر تکه خمیر را به شکل چونه های گرد در آورده و در سینی با فاصله میچینیم.
روی خمیرها را میپوشانیم و ۴۵ دقیقه دیگر استراحت میدهیم.
فر را از قبل با دمای ۱۹۰ درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی را در طبقه وسط فر میگذاریم.

 

طرز تهیه نان پنچیک

 

بسته به دمای فر پخت نانها متفاوت خواهد بود. بعد از ۱۰ دقیقه مرتب چک کنید که نسوزند.
وقتی نانها دوبرابر شده و پخته شدند و زیرشان طلایی شد، گریل را روشن کرده و میگذاریم تا طلایی شوند.

 

 

حتما تهیه کنید : طرز تهیه دسر طالبی با خامه و شیر | رادیونوجوان

 

کرم میانی

 

طرز تهیه نان پنچیک

 

مواد کرم میانی:
شکر / ۱/۲ پیمانه
نشاسته ذرت / ۱ قاشق سوپخوری
آرد / ۲ قاشق سوپخوری
شیر / ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ / ۱عدد
وانیل / ۴/۱ قاشق چایخوری

در صورت تمایل میتوانید کمی زعفرون هم اضافه کنید.

طرز تهیه کرم میانی:
شکر و آرد و نشاسته را مخلوط کرده و شیر سرد (یا آب) را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای باقی نماند.
سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم زده و روی حرارت ملایم میگذاریم تا کم کم غلیظ شود.
مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد.
غلظت آن از فرنی سفت تر باید باشد.
کلا کرمی سفت و شیشه ای میشود.

 

طرز تهیه نان پنچیک

بعد از روی حرارت برداشته و وانیل و ترجیحا کمی کره به کرم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا کاملا سرد شود.

 

 

حتما تهیه کنید :دسر کرم پاتیسیر | رادیونوجوان

 

وقتی نانها سرد شد، کنار آنها را با چاقویی تیز شکاف داده و از کرم سرد میانش میگذاریم و روی نانها را با پودر قند و کمی مارمالاد تزیین میکنیم.

 

 

::مطالب مرتبط ::

سالاد گیاهی مرغ و لیمو - رادیونوجوان
روش تهیه پاستای مرغ و اسفناج | رادیونوجوان
ونوشک پلو - رادیوپلو
طرز تهیه شیرینی کشمشی _ رادیونوجوان
طرز تهیه کیک مرغ خوشمزه و زیبا با عکس _ رادیونوجوان
طرز تهیه ذرت مکزیکی خوشمزه و خوش طعم | رادیونوجوان
طرز تهیه غذای مجلسی و آسان موساکا _ رادیونوجوان
پیتزا با قارچ _ رادیونوجوان
۳ روش نگهداری گوجه فرنگی برای زمستان
طرز تهیه آبگوشت بزباش | رادیونوجوان
طرز تهیه کیک توت فرنگی |رادیونوجوان
چند نمونه صبحانه انرژی زا ومقوی برای نوجوانان و جوانان | رادیونوجوان

نوشته شده توسط:رادیو نوجوان - 1852 مطلب
پرینت اشتراک گذاری در فیسبوک اشتراک گذاری در توییتر اشتراک گذاری در گوگل پلاس
بازدید: 477
برچسب ها:
دیدگاه ها
صرف نظر از پاسخگویی

*

تصویر روز
تبلیغات
تصویر روز