Contact information

Theodore Lowe, Ap #867-859 Sit Rd, Azusa New York

We are available 24/ 7. Call Now.

دسر نوروزیِ بادام و پسته

دسر نوروزیِ بادام و پسته

دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد ، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد ، سرو گردد . این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.

دسر بادام و پسته

مواد لازم :

کره : 75 گرم

پودر بادام : 200 گرم

شکر : 200 گرم

خامه ساده ( کم چرب ) : 150 میلی لیتر

مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد

پسته ، خرد شده : 10 عدد

طرز تهیه:

  1. کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد ، به آرامی روی حرارت آب نمایید .
  2. پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید .
  3. حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد .
  4. مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید .
  5. با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید .
  6. یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .

  دسر ژلاتینی بیسکویت و شکلات

دسرهای ژلاتینی از جمله دسرهای فانتزی هستند که برای مهمانی ها گزینه مناسبی محسوب می شوند. طرز تهیه این دسر بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن را درست کنید.

مواد لازم

به تعداد لازم بیسکویت دایجستیو

۲ پیمانه شیر

2  /1 پیمانه شیرین کننده ماردین

8  /1 پیمانه ق چ وانیل

۲ ق س پودر کاکائو

2  /1 و ۴ ق چ پودر ژلاتین

۲ عدد زرده تخم مرغ

۱۵۰ گرم خامه

به میزان لازم پودر شکلات

به میزان لازم سس شکلات

طرز تهیه:

  1. 1. زرده‌های تخم مرغ را به همراه ۲ ق س از شیرین کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
  2. 2. پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیر به مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالب‌های کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویت‌ها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.

دسرشیرعسلی

مواد لازم:

شيرعسلي حدود 400 گرم

آب گرم يك پيمانه

آب سرد يك پيمانه

پودر ژلاتين دو و نيم قاشق سوپخوري

اسانس وانيل مايع يك قاشق چايخوري

قهوه فوري يا پودر كاكائو به ميزان لازم ، در صورت تمايل

طرز تهيه :

آب سرد را در ظرف مناسبي ريخته و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد، ظرف را روي بخار آب قرار دهيد تا ذرات ژلاتين كاملا حل شوند و گه گاه آن را هم بزنيد.

آب گرم را كم كم به شير عسلي افزوده و هم بزنيد. اسانس وانيل را نيز به ژلاتين اضافه كرده و محلول ژلاتين را به شير عسلي اضافه كرده و كاملا مخلوط كنيد. مخلوط شير عسلي را در قالب ریخته، در يخچال قرار دهيد. براي خوشمزه تر شدن اين دسر ، آب گرم را با شير گرم جايگزين كرده و 100 گرم خامه نيز به شير عسلي اضافه كنيد(شير عسلي را كم كم با خامه مخلوط كنيد تا خامه نبرد).”.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + پنج =