دسر نوروزیِ بادام و پسته
دسر نوروزیِ بادام و پسته
دسر بادام و پسته دسر مقوی که آب دهان را راه می اندازد ، می تواند قبل از پخت غذا تهیه شود و به صورت سرد ، سرو گردد . این دسر برای سفره عیدتان فوق العاده می شود.
دسر بادام و پسته
مواد لازم :
کره : 75 گرم
پودر بادام : 200 گرم
شکر : 200 گرم
خامه ساده ( کم چرب ) : 150 میلی لیتر
مغز بادام ، خرد شده : 8 عدد
پسته ، خرد شده : 10 عدد
طرز تهیه:
- کره را در یک قابلمه متوسط که ترجیحا تفلون باشد ، به آرامی روی حرارت آب نمایید .
- پودر بادام ، خامه و شکر را به کره آب شده اضافه نمایید و مرتب هم بزنید . حرارت را کم نموده ، مخلوط را 12 دقیقه خوب هم بزنید و مواد را از کف قابلمه جمع نموده و با هم مخلوط نمایید .
- حرارت را اندکی اضافه نمایید تا رنگ مواد کمی تیره تر گردد .
- مخلوط بادام را از قابلمه به یک ظرف کم عمق منتفل نموده و با پشت قاشق روی آن را صاف نمایید .
- با خلال های پسته و بادام روی دسر را تزیین نمایید .
- یک ساعت به دسر استراحت بدهید تا سفت گردد سپس آن را به صورت لوزی شکل ببرید و سرد سرو نمایید .
دسر ژلاتینی بیسکویت و شکلات
دسرهای ژلاتینی از جمله دسرهای فانتزی هستند که برای مهمانی ها گزینه مناسبی محسوب می شوند. طرز تهیه این دسر بسیار آسان است و می توانید به راحتی آن را درست کنید.
مواد لازم
به تعداد لازم بیسکویت دایجستیو
۲ پیمانه شیر
2 /1 پیمانه شیرین کننده ماردین
8 /1 پیمانه ق چ وانیل
۲ ق س پودر کاکائو
2 /1 و ۴ ق چ پودر ژلاتین
۲ عدد زرده تخم مرغ
۱۵۰ گرم خامه
به میزان لازم پودر شکلات
به میزان لازم سس شکلات
طرز تهیه:
- 1. زردههای تخم مرغ را به همراه ۲ ق س از شیرین کننده ماردین و وانیل با همزن بزنید تا سفید رنگ و پوک شود. شیر را به همراه باقی ماننده شیرین کننده ماردین و پودر کاکائو روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید.
- 2. پودر ژلاتین را به همراه ۲/۱ پیمانه آب سرد مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا کاملا شفاف و یکدست شود. مخلوط ژلاتین حل شده را با شیر به مخلوط زرده اضافه کنید. در آخر خامه را نیز اضافه کرده و با همزن بزنید تا یکدست شود. این مایه را درون قالبهای کوچک ریخته و به مدت ۶ ساعت در یخچال بگذارید تا بسته شود. سپس روی بیسکویتها را کمی خامه مالیده و سرو نمایید.
دسرشیرعسلی
مواد لازم:
شيرعسلي حدود 400 گرم
آب گرم يك پيمانه
آب سرد يك پيمانه
پودر ژلاتين دو و نيم قاشق سوپخوري
اسانس وانيل مايع يك قاشق چايخوري
قهوه فوري يا پودر كاكائو به ميزان لازم ، در صورت تمايل
طرز تهيه :
آب سرد را در ظرف مناسبي ريخته و پودر ژلاتين را روي آن بپاشيد، ظرف را روي بخار آب قرار دهيد تا ذرات ژلاتين كاملا حل شوند و گه گاه آن را هم بزنيد.
آب گرم را كم كم به شير عسلي افزوده و هم بزنيد. اسانس وانيل را نيز به ژلاتين اضافه كرده و محلول ژلاتين را به شير عسلي اضافه كرده و كاملا مخلوط كنيد. مخلوط شير عسلي را در قالب ریخته، در يخچال قرار دهيد. براي خوشمزه تر شدن اين دسر ، آب گرم را با شير گرم جايگزين كرده و 100 گرم خامه نيز به شير عسلي اضافه كنيد(شير عسلي را كم كم با خامه مخلوط كنيد تا خامه نبرد).”.