Contact information

Theodore Lowe, Ap #867-859 Sit Rd, Azusa New York

We are available 24/ 7. Call Now.

طرز تهیه دسر طالبی با خامه و شیر | رادیونوجوان

طرز تهیه دسر طالبی با خامه و شیر

 

 

طرز تهیه دسر طالبی با خامه و شیر

مواد لازم :

 

 

طالبی پوره شده 2 لیوان

خامه 2 ق غ

شیر نصف لیوان

شکر نصف لیوان

پنیر ریکوتا 2ق غ

پودر ژلاتین 2 ق غ

 

 

 

مطالب مرتبط : دسر انبه پرتقالی ، یک دسر تابستانی خوشمزه _ رادیونوجوان

 

2 لیوان طالبی پوره شده رو با 2 قاشق خامه نصف لیوان شیر و نصف لیوان شکر و 2 قاشق پنیر ریکوتا رو در مخلوط کن میریزیم خوب که مخلوط و یکدست شد 2 ق پودر ژلاتین رو که به روش بن ماری حل کرده در نصف لیوان آب بهش اضافه کرده و مخلوط میکنیم سپس در قالب مناسب میریزیم و در یخچال قرار میدهیم و بعد از چند ساعت برش زده و تزیینش میکنیم

 

مطالب مرتبط : روش تهیه دسر عیش السریا – رادیونوجوان
نکته :  بجای پنیر ریکوتا میتوان از پنیر خامه ای استفاده کنید و یا حتی حذفش کنید.
در صورت علاقه میتوان از موز استفاده کرد بجای شیر هم میشه از ماست استفاده کرد

 

 

نکات آشپزی دسر طالبی با خامه:

پودر ژلاتین رو حتما باید تو آب سرد حل کنیم وگرنه تو آب داغ درست حل نمیشود. اول باید آب رو داخل ظرف بریزیم بعد پودر ژلاتین رو روش بریزیم بعد هم اگر کامل حل نشد از روش بن ماری استفاده می کنیم.

برای برگردوندن قالب ژله یا دسر، اول دور ژله را با چاقو از ظرف جدا می کنیم

اگر از جنس فلز یا یه بار مصرف بود، در یک ظرف آب داغ (البته آب جوش کتری بهتره) میزاریم چند ثانیه بمونه و بعد برمی گردونیم

اگر از جنس پلاستیک بود ، روی بخار کتری می گیریم و یه کمی تکان می دهیم از ظرف جدا میشود بعد بر  می گردونیم.

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 − نه =