Contact information

Theodore Lowe, Ap #867-859 Sit Rd, Azusa New York

We are available 24/ 7. Call Now.

چای کامبوجانوشیدنی مفید وناشناخته | رادیونوجوان

چای کامبوجانوشیدنی مفید وناشناخته 

قارچ کامبوجا (اکسیر طول عمر و درمان بیماری ها)

قارچ کامبوجا (اکسیر طول عمر و درمان بیماری ها)

کامبوچا نوعی چای گیاهی است.

قارچ مربوط به کامبوچا ۲۲۰ سال قبل از میلاد در چین (منچوری) مورد مصرف داشته‌است و سپس از راه خطوط بازرگانی به روسیه وکشورهای اروپای شرقی انتقال یافته، در آنجا عمومیت پیدا کرد. قبل از جنگ جهانی دوم استفاده از آن بسیار رواج پیدا کرده بود ولی، در زمان جنگ به دلیل کمبود چای و شکر (محیط کشت کامبوچا ) از رواج افتاد.

امروزه این قارچ در اروپا و آمریکا بسیار مورد استفاده قرار می‌گیرد و حتی در آمریکا انجمن استفاده کنندگان از این قارچ تأسیس شده‌است.

آشنایی علمی با کامبوجا و مراحل تخمیری آن

کامبوچا یک لایه پلی ساکارید حاوی انواعی از مخمرها و باکتری‌ها است. این باکتری‌ها شامل Bacterium xylinum، Acetobacter ketogenum، Bacterium gluconicam و مخمرهایی از انواع شیزوساکارو میسس، ساکارومیسس، تورولا و… است. مسیر تخمیر بدین ترتیب است که ابتدا مخمرهای موجود در محیط کشت، قند ساکارز را شکسته، گلوکز و فروکتوز تولید می‌کنند. فروکتوز هم با ایزومریزاسیون به گلوکز تبدیل شده، در مرحله بعد این قندها به مصرف مخمرها می‌رسند و الکل و Co۲ تولید می‌نمایند. Co۲ در نوشیدنی باقی می‌ماند وباعث می‌شود این نوشیدنی گازدار شود. وقتی الکل به مقدار مناسب تولید شد زمینه برای رشد باکتری‌هایی که از منبع کربنی جهت رشد و تکثیر خود استفاده می‌کنند مناسب می‌شود و باکتری‌ها فعال می‌گردند و الکل را به اسیدهایی از قبیل اسید استیک، اسید لاکتیک، اسید گلوکونیک و اسید گلوکورونیک تبدیل می‌کنند. این نوشیدنی شامل ویتامین‌های B۱ تا ,B۱۲ و اسیدفولیک وهمچنین دارای Unic acid sاست که خواص ضدباکتریایی دارد. لازم به ذکر است، ازآنجا که شکر و کافئین اولیه به مصرف مخمر وباکتری می‌رسد، نوشیدنی در پایان کار هیچ یک از این موارد مضر را دارا نیست. البته ترکیب این نوشیدنی براساس نواحی متفاوت آب و هوایی، روش رشدو…کمی تفاوت دارد، اما درهمه موارد، این نوشیدنی ترش و شیرین با طعم و عطر دلنشین و دلپذیر و خواص درمانی تغذیه‌ای بسیار بالا می‌باشد .

آشنایی با قــارچ معجزه گـر کــامبوجــا (اکسیر طـول عـمر و درمان بـیـماری ها)

 

 

کامبوجا یک منبع غذایی و نوعی نوشیدنی شفابخش باستانی بر مبنای چای سبز است که با نوعی باکتری و قارچ مفید، تخمیر پیدا میکند که منشا آسیایی دارد. این معجون در طی مسیر خود تا دنیای غرب شگفتی های درمانی زیادی را از خود نشان داد. در پی درمان بیماریهای جدید نام هایی چون قارچ معجزه گر و اکسیر طول عمر به آن داده شد. اکثر پزشکان و حکیمان نوشیدن کامبوجا را برای تمام بیماری ها توصیه می کنند. اما باید توجه داشت که نه کامبوجا و نه هیچ یک از محصولات دارویی طبیعی، داروی همه ی دردها نیستند. تندرستی یعنی ایجاد تعادل در جسم و روح و عواطف انسان. دلیل اینکه یک بیماری معالجه می شود این است که علت آن کشف و آثارش، یکی یکی از بین برده می شود.شربتی مانند کامبوجا در صورتی می تواند مفید واقع شود که بین رژیم غذایی و نحوه زندگی و رفتار شما تعادل برقرار باشد. یکی از مواردی که درباره کامبوجا ادعا می شود تقویت سیستم ایمنی برای کمک به درمان بیماریهاست. کامبوجا از طریق پاک سازی خون و تقویت کلیه ها سموم بدن ما را از بین میبرد و نقش عمده ای در فعال کردن روده ها و کل دستگاه گوارش دارد.و گفته می شود اثر آن در پیشگیری و درمان بیماریهای سرطانی و قلبی و عروقی و بسیاری از بیماریهای دیگر در دنیا شناخته شده است.اینکه کامبوجا روز به روز هوادان بیشتری پیدا کرده و بعنوان منبع حیات شناخته شده است، آدمی را به هیجان می آورد. این موجود زنده ی عجیب، شربت حیات بخش و گوارایی تولید می کند که در خانه و توسط تمام افراد خانواده به آسانی قابل تهیه است.

 

 

از بیش از دو هزار سال پیش، مردم سراسر جهان از نوشیدنی یا چای کامبوجا استفاده کرده‌اند. این نوشیدنی خواص زیادی برای سلامتی دارد اما با این حال چندان شناخته‌شده نیست

 

چای کامبوجانوشیدنی مفید وناشناخته:

نوشیدنی کامبوجا چیست؟

کامبوجا یک نوشیدنی هزارساله‌ی بومی چین است. این نوشیدنی از همزیستی نوعی باکتری با نوعی گل سنگ تولید می‌شوند که به قارچ کامبوجا معروف است. در واقع ترکیبات اصلی نوشیدنی کامبوجا عبارت است از همین قارچ کامبوجا، آب جوش و مقدار کمی شکر.  این نوشیدنی طعم ترش و شیرین و گازداری دارد به دلیل اینکه روند تولید این نوشیدنی زمان‌بر است تولید آن به صورت محدود صورت می‌گیرد.

قدمت نوشیدن این چای در چین به قرن سوم پیش از میلاد مسیح بازمی‌گردد،که پس از آن این نوشیدنی راه خود را به سوی روسیه، هند و ژاپن باز کرده ،و به یکی از نوشیدنی های اصلی جنگجویان سامورایی تبدیل شد.

 


نوشیدنی کامبوجا یا به قول طرفدارانش« بوچ » یا بوج از ترکیب:

چای سبز ، سیاه یا سفید با آب، شکر و قارچ کامبوجا تهیه می‌شود.

پس از ترکیب این مواد طی یک فرآیند باکتریایی و تخمیری که یک هفته طول می‌ کشد، چای کامبوجا آماده می‌ شود.

«کامبوجا» که  به آن، « چای کامبوجا » هم می‌ گویند، همیشه فهرستی طولانی از فواید سلامتی را همراه دارد.

این چای که یک نوشیدنی « پروبیوتیک » است، از سیستم ایمنی و گوارشی بدن حفاظت می‌ کند.

این نوشیدنی مفید همچنین حاوی:
آنزیم،
اسید های آمینه،
آنتی ‌اکسیدان‌ ها،
و پلی‌ فنول‌ ها است.

با این حال همچنان شواهد علمی اندکی درباره ادعای سالم و مغذی بودن این چای وجود دارد.

خواص کامبوجا

سم زدایی

چای کامبوجا حاوی میزان قابل توجهی اسید گلوکرونیک (GA) است.

این اسید که به عنوان یک سم زدا شناخته می شود در بدن انسان با سمومی نظیر داروها و آلودگی های محیطی، آمیخته شده و سپس آنها را به ترکیبات حل شدنی تبدیل می کند که، بدن قادر به دفع آنها است.
نوشیدن این چای همچنین به بافت های بدن در مقابله با جذب سموم صنعتی کمک می کند.

 خواص آنتی اکسیدانی

کامبوجا سرشار از آنتی اکسیدان هایی نظیر:

ویتامین E
ویتامین _C
بتاکاروتن،
و سایر کاروتنوئید ها است.

این چای مانند چای سیاه محتوی پلی فنول ها و سایر ترکیبات دارای قدرت آنتی اکسیدان ها است؛

اما از آنجا که چای کامبوجا تخمیر شده به مراتب از چای سیاه معمولی بسیار مفیدتر است.

میزان فعالیت آنتی اکسیدان های موجود در کامبوجا:

100 برابر بیشتر از ویتامین C ؛
و 25 برابر بیشتر از ویتامین E است.

بنابراین نوشیدن آن به درمان بیماری های مزمن ناشی از استرس اکسیداتیو کمک می کند.

انرژی زایی

کامبوجا آهن موجود در چای سیاه را آزاد می کند، که این مسئله به افزایش همو گلوبین خون کمک کرده و انتقال اکسیژن به بافت ها را افزایش می دهد.

این نوشیدنی میزان جذب آهن بدن را از سایر سبزیجات آهنی افزایش می دهد.

افزایش قدرت ایمنی

استرس اکسیداتیو، سیستم ایمنی بدن را سرکوب می کند،اما در عوض حجم بالای ویتامین C موجود در کامبوجا سیستم ایمنی را تقویت می کند.

قدرت بالای آنتی اکسیدانی کامبوجا همچنین از:

آسیب های سلولی،
بیماریهای التهابی،
از کار افتادن سیستم ایمنی
و تشکیل تومورهای سرطانی جلوگیری می کند.

 بهبود بیماریهای گوارشی

داروهای غیر استروئیدی ضد التهابی (NSAIDs) برای دل و روده سمی هستند.

این داروها منجر به زخم معده می شوند.

به عنوان مثال « ایندومتاسین » که یک داروی معروف NSAIDs محسوب می شود، گردش خون را مختل کرده و به بافتهای مخاطی معده آسیب می رساند.

تحقیقات نشان می دهد  قارچ کامبوجا به شکل موثری زخم های دستگاه گوارش را درمان می کند.

متخصصان می گویند: این چای از ترکیبات مخاطی معده نیز محافظت می کند.

همچنین فعالیت های آنتی اکسیدانی این چای از پوشش داخلی معده محافظت می کند.

کامبوجا ترشح اسید معده را که به اعضای مخاطی آسیب می رساند، کاهش می دهد.
در واقع تاثیر درمانی این چای معادل با داروی « امپرازول » تشخیص داده شده است.

 

 

کامبوجاوجلوگیری از چاقی

کامبوجا به تنظیم  متابولیسم کمک می کند.

آزمایش این نوشیدنی روی حیوانات نشان می دهد که این چای با افزایش محدودیت کالری منجربه کاهش وزن می شود.

درمان دیابت

تحقیق در این باره به سال 1929 میلادی بازمیگردد، که نتایج مطالعات نشان داد کامبوجا سبب کاهش سطح قند خون می شود،

مطالعات اخیر نیز نشان داد که این قارچ قند خون موش های آزمایشگاهی مبتلا به دیابت را به شدت کاهش می دهد.

مطالعه دیگری کامبوجا را به عنوان نامزد جدید درمان دیابت معرفی می کند.

سم زدایی از کلیه ها

کامبوجا آسیب هایی را که بر اثر آلودگی های محیطی به کلیه ها وارد شده رفع می کند، و می تواند برای افرادی که از نارسایی کلیوی رنج می برند مفید باشد.

این چای همچنین برای جلوگیری از انباشت توده کلسیم در کلیه ها مفید بوده و از تشکیل سنگ کلیه جلوگیری می کند.

 بهبود عملکرد عروق

استرس اکسیداتیو می تواند به دیواره داخلی رگ ها نیز آسیب برساند.

این آسیب ها مقدمه بروز تصلب شرائین هستند.و برای سلامت قلب تهدیدی جدی به حساب می آیند.

آنتی اکسیدان های موجود در چای کامبوجا به احیاء و باز سازی دیواره سلولی رگ های خونی کمک می کند.

جلوگیری از تصلب شرائین

 

مطالب مرتبط :  ۵ خوراکی مفید برای باز کردن رگ‌ها

در یک آزمایش کلینیکی از 52 بیمار مبتلا به تصلب شرائین که کلسترول بالایی نیز داشتند، کامبوجا کلسترول خون آنها را پایین آورد.

در مطالعه های که روی اردک ها انجام شد، کامبوجا به میزان قابل توجهی ضمن:

 کاهش LDL (  کلسترول بد )؛

همزمان، طی گذشت تنها 10 روز، میزان HDL ( #کلسترول_خوب ) آنها را افزایش داد.

مطالعه دیگر روی تاثیر کامبوجا در سایر حیوانات نشان داد کامبوجا:

حدود 45 تا 52 درصد از حجم کلّیِ کلسترول را کاهش می دهد.

این نوشیدنی همچنین در عین افزایش HDL، میزان تری گلیسیرید و LDL را کاهش می دهد.

 تنظیم فشار خون

از نوشیدنی کامبوجا برای جلوگیری از سر درد و سرگیجه های ناشی از فشارخون استفاده میشود.

مصرف این قارچ برای درمان فشار خون بالا توصیه شده است.

 

 درمان کم خونی

اسیدهای ارگانیک موجود در کامبوجا ترکیبات آهنی سه ظرفیتی موجود در منابع گیاهی را به یون های دو ظرفیتی آهن تبدیل می کند.

و این امر موجب می شود آهن هایی با منشا گیاهی، بیشتر در دسترس بدن قرار گیرد.

همچنین  ویتامین C موجود در کامبوجا جذب آهن را افزایش میدهد.

متخصصان، نوشیدن کامبوجا را به ویژه به افراد مسن و گیاه خواران توصیه می کنند تا با افزایش جذب آهن از فقر آهن در آنها جلوگیری شود.

بهبود عملکرد کبد

 

بنابر مطالعات مختلف، نوشیدن این چای از اسیدی شدن کبد حیوانات ناشی از مصرف دوز بالای استامینوفن جلوگیری می‌کند. متخصصان معتقدند این چای در انسان نیز می‌تواند اثرات درمانی مشابهی داشته باشد.

مطالب مرتبط : درمان سریع السیر کبد چرب! +شناسایی افراد مستعد

بهبود سیستم عصبی

کامبوجا محتوی:

اسیدهای آمینه مختلف؛
آلکالوئید های متیل زانتین (کافئین، تئوفیلین و تئوبرومین )؛

اسید اسکوربیک (ویتامین C)؛
و ویتامینهای گروه B (شامل اسید فولیک، B9) است.

که این ترکیبات برای متابولیسم طبیعی سیستم عصبی حیاتی هستند.

این ترکیبات در سردرد ها و اضطراب به کمک سیستم عصبی آمده و از بروز حملات صرع جلوگیری می کنند.

 درمان آسم

مصرف روزانه کامبوجا برای مبتلایان به آسم مفید است.
این نوشیدنی سرشار از تئوفیلین است که یک ماده گشادکننده نایژه هاست.

دز درمانی تئوفیلین روزانه 0.18 تا 1 گرم است.

در حالیکه، تنها یک فنجان کامبوجا محتوی:
1.44 میلی گرم از این ماده است.

 درمان مشکلات مفصلی

اسید گلوکزونیک موجود در کامبوجا در بدن قابلیت تبدیل به:

گلوکزامین؛
کندروتئین سولفات؛
و سایر پلی ساخاریدها، و گلوکوپروتئین های
مرتبط با مفاصل؛
کلاژن؛
و مایع نرم کننده حرکت مفاصل می شود.

این نوشیدنی همچنین سبب بهبود:

التهاب مفاصل؛
و علائم روماتیسم؛
و نقرس می شود.

 

 کامبو جا دارویی برای درمان سرطان

 محققان بر این باورند  که این نوشیدنی سلامتی درمان گر بیماری سرطان است .

  از زمانی که دکترورونیکا کارستنز (veroika Carstens)از کامبوچا برای درمان سرطان همسر رئیس جمهور اسبق آلمان استفاده کرد این شربت خوش طعم بعنوان داروی سرطان از طرف دکتر اسکلنر ودکتر کارستنز معرفی شد

مطالب مرتیط : مصرف این مواد برای جلوگیری از سرطان و بیماریهای قلبی و فشار خون

کومبوجا درمان گر ایدز

 این قارچ اثر تقویت کنندهای روی سیستم دفایی بدن دارد وبا مصرف شربت کامبوچا میتوان عوارض این بیماری را کاهش داد مواد موجود در این نوشیدنی گوارا بعضی از ویروس ها را از فعالیت باز میدارد میران پادکن p-24 را دگرگون میکند و باعث بالا رفتن سلول های Tمی شود و افزایش وزنی  در حدود چهار کیلو گرمی در بیماران ایجاد می کند که جملگی علائمی از بهبود بیماری است.

 

شیوه تکثیر و دم کردن قارچ کامبوجا (اکسیر طول عمر و درمان بیماری ها)

 

به آرامی یک فنجان شکردر آب جوش درون یک ظرف غیر فلزی اضافه کنیدتا۵ دقیقه بجوشد. پس از جوشیدن و برداشتن ظرف از روی اجاق ۵ عدد چای کیسه‌ای (منگنه فلزی نداشته باشد) در آن بیندازید و بعد از ۵ دقیقه آنها را در بیاورید (با قاشق چوبی). بگذاریتنمحلول در دمای اتاق سرد شود. بعداز سرد شدن در یک ظرف یک گالنی ریخته و یا یک پارچه صاف کنید (پارچه تمیز باشد) قارچ خود را به آرامی درون آن بگذارید (ظرف شیشه‌ای باشد) اگر به عمق رفت خودش بعد از ۳تا۴ روز به سطح خواهد آمد، دهانه ظرف را با یک پارچه و کش محکم ببندید(از هیچ درپوش دیگری استفاده نکنید). ۷ روزظرف را در دمای معمولی و دور از پرتو مستقیم خورشید نگه دارید تا تخمیرانجام شود. قارچی به دست آید به اندازه سطح مورد کشتتان (ظرف خیلی بزرگ نباشد به دست گرفتن قارچ مشکل می‌شود) این قارچ مانند پنکیک‌های خاکستری ریز بوده، شکننده نیستند.قارچ خود به طور طبیعی جدا می‌شود(هنگام برداشتن قارچ وسیله فلزی همراهتان نباشد) اگر مواد ژله مانند به آن چسبیده بود می‌توانید آن را زیر آب بشوئیدوآن را روی بشقاب شیشه‌ای قرار دهید. از این قارچ می‌توانیدبرای تکثیر دوباره استفاده کنید. برای مصرف آن را در یخچال نگه دارید (مایع زیر قارچ باید مصرف شود ) هر روز صبح ناشتا نصف فنجان (پس از صاف کردن ) بنوشید (بیشتر از این مقدار می‌تواند مضر باشد) در صورتی که بخواهید دوباره آن را کشت دهید می‌توانید قارچ را در کیسه‌های پلاستیکی روی بشقاب شیشه‌ای یا کاغذی با کمی چای مرطوب نگه دارید شکستن آن اشکالی پیش نمی‌آورد و قارچ دوباره تخمیر را انجام خواهد داد.

 

 

طرز تهيه مخمر قارچ کمبوجا براى تهيه چاى کمبوجا:

 

 

سه ليتر آب را بجوشانيد (۶ عدد شيشه نيم‌ليترى شير پاستوريزه) و يک فنجان شکر را در حال جوشيدن به آن اضافه کنيد، پس از اينکه آب و شکر مخلوط شد ظرف را از روى شعله برداريد و يک قاشق غذاخورى بزرگ چاى خشک را داخل آن بريزيد و بگذاريد ۱۴ دقيقه دم بکشد و پس از اينکه چاى دم کشيد و حرارت آن تا حد دماى محيط کاهش يافت آن را از صافى رد کنيد و تفاله چاى را بگيريد و سپس کمى از قارچ کومبوجا را داخل ان بياندازيد و روى ظرف را با يک دستمال کتانى بپوشانيد، به‌نحوى که هوا براى تنفس باکترى‌هاى قارچ بتواند وارد ظرف شود. قارچ کمبوجا بايد ۷ روز در مايع بماند، اين مايع بايد در محيطى تاريک و با دماى ۲۱ الى ۲۴ درجه سانتى‌گراد نگهدارى شود. پس از اين مدت متوجه مى‌شويد که قارچ جديدى در روی قارچ اوليه توليد شده که هرکدام از اين که قارچ‌ها مى‌تواند براى تهيه يک ظرف ديگر نوشيدنى کومبوجا مورد استفاده قرار گيرد. پس از ۷ روز نوشيدنى آماده مصرف است، مخمر قارچ کومبوجا را از صافى رد کنييد و در يک ظرف شيشه‌اى در يخچال نگهداريد، مى‌تواند هر روز بعد از صبحانه و يا بعد از هر وعده غذا از اين مخمر قارج کومبوجا بنوشيد. اگر متوجه شديد که چاى غليظ يا ترش شده با کمى چاى شيرين موقع نوشيدن آن را رقيق کنيد و يا اينکه مى‌توانيد با کمى عسل آن را شيرين نمائيد. توجه: در تمامی مراحل کار دست‌ها و ظروف باید کاملاً شسته و تمیز باشند. در صورت عدم استفاده از شربت برای زنده نگه داشتن کومبوجا هر بیست روز می‌بایست نصف شربت قدیمی را با شربت تازه عوض کرد و آن را در دمای پایین نگهداری نمود.
انرژى قارچ کومبوجا انرژى داخل قارچ کومبوجا باعث مداواى بسيارى از بيمارى‌ها مى‌گردد، زيرا باعث مى‌شود تمامى بافت‌هاى بدن فعال شده و سموم داخل آن را از طريق (عرق، ادرار، مدفوع و…) دفع شود و همين‌طور روى سيستم گردش خون در بدن بسيار تأثير مى‌گذارد و آن را کاملاً منظم و تصفيه مى‌کند. انرژى قارچ کومبوجا باعث افزايش ميزان انرژى در بدن موجودات زنده و انسان مى‌گردد و همين خاصيت قارچ کومبوجا است که باعث بهبودی بيمارهای ناعلاج و سخت مى‌گردد، از قبيل:سرطان، ۲. فشارخون، ۳. چربى خون، ۴. ديابت (قند)، ۵. آلرژى، ۶. روماتيسم، ۷. سياتيک، ۸. آرتروز، ۹. آرتريت روماتوئيد و… .

به نکات زير توجه نمائيد:

۱. بايد توجه داشت که قارچ کومبوجا نبايد به فلز برخورد نمايد. زيرا باعث خرابى و کپک زدن قارچ کومبوجا مى‌گردد. حتى در دست شما انگشتر نباشد.

۲. درجه حرارت محيط کشت قارچ کومبوجا بايد ۲۱ الى ۲۴ درجه سانتى‌گراد باشد. زيرا اگر هواى محيط سردتر باشد رشد قارچ کومبوجا کم يا متوقف مى‌گردد و برعکس اگر هواى محيط گرم‌تر باشد رشد قارچ کومبوجا سريع‌تر و معمولاً مخمر قارچ کومبوجا به‌صورت سرکه درمى‌آيد که خيلى ترش مى‌گردد و در نهايت روى قارچ کپک مى‌زند (کپک به‌صورت گرد نرم و معمولاً سفيد يا سبز مى‌شود.

۳. اگر روى قارچ کومبوجا کپک زد حتماً آن را دور بريزيد و از آن استفاده نکنيد (هم مخمر و هم خود قارچ کومبوجا). زيرا براى روده مضر مى‌باشد و احتمال مسمويت روده‌اى مى‌باشد

۴. رعايت اندازه شکر و چاى و آب براى کشت قارچ کومبوجا الزامى است

۵. به قارچ کومبوجا نبايد نور برسد

۶. حتماً بايد روى ظرف را با پارچه‌اى ببنديد که هوا وارد ظرف گردد.

۷. ظرف را تکان ندهيد و بگذاريد که قارچ کومبوجا در آن تکثير شود.

۸. بهترين نوع قارچ کومبوجا روشن، شفاف، تميز و يک‌دست مى‌باشد. هرچقدر که قارچ کومبوجا درون ظرف محتوى چاى شيرين بيشتر بماند عرض آن کلفت‌تر مى‌گردد.

۹. بهترين نوع قارچ کومبوجا قارچ زيرين مى‌باشد که از همه جوان‌تر مى‌باشد.

۱۰. سعى کنيد هر روز از مخمر قارچ کمبوجا که در ظرف شيشه‌اى در يخچال نگهدارى مى‌کنيد استفاده نمائيد. به‌جاى آب و چاى مى‌توانيد از مخمّر قارچ کومبوجا تا سقف ۳ ليتر، روزانه استفاده نمائيد.

۱۱.دود سيگار باعث از بين رفتن قارچ کومبوجا مى‌گردد

۱۲. مخمر قارچ کومبوجا را نبايد به مادرانى که حامله هستند داد، زيرا باعث ترش شدن شير مادر مى‌گردد (از لحاظ مزه و طعم، نه از لحاظ خاصيت و کيفيت) و ممکن است که بچه نتواند از شيرمادر تغذيه نمايد. به همين خاطر تا موقعى که مادران مى‌خواهند به بچه‌هاى خود شير خود را بدهند از مخمّر قارچ کومبوجا مصرف ننمايند.

 

 

 

مقدار مصرف توصیه شده برای برطرف کردن بعضی بیماریها:

 

 

سرفه،برونشیت : در رفع برونشیت و سرفه‌های آسمی در مدت۲تا۳ روز کمک می‌کند.

کلیه : مصرف روزانه ۲ الی ۳ لیوان در ناراحتی‌های کلیوی توصیه می‌شود مثانه را پاک می‌کند البته نباید فراموش کرد که باید در طول روز بین ۸ تا ۱۰ لیوان آب (جوشانده و یا تصفیه شده) مصرف کرد.

 

مطالب مرتبط : کرفس برای پاکسازی کلیه ها

 

گوارش : کولیت و سایر دردهای دستگاه گوارش را التیام می‌بخشد باید قبل از هر غذا یک سوم استکان میل گردد.

دیابت : میزان قند خون را تنظیم کرده سبب افت ناگهانی قند خون در افراد دیابتی می‌شود البته این به شرطی است که مدت زمان تهیه شربت بین ۱۲ تا ۱۵ روز باشد.

کاهش اوره : اگر به طور روزانه ۲ لیوان شربت مصرف شود در مدت ۱۰۰ روز اوره را کاهش می‌دهد.

بواسیر : نوشیدن روزانه ۲ لیوان به صورت ۱ لیوان بعد از نهار و ۱ لیوان بعد از شام نوشیدنی که از قارچ کامبوجا تهیه می شود یکی از بهترین راه های درمانی برای از بین بردن بواسیر است.

روش مصرف : بهتر است که به مدت ۳ هفته در هر ماه ( بیست و یک روز ) روزانه یک فنجان قبل از غذا بنوشید و یک هفته قطع نمایید .

 

kombucha
به منظور رفع ناراحتی های خاص : مانند مشکلات دفع ، ضعف کبد ، رماتیسم ، نقرس و تصفیه خون ، توصیه میکنیم که روزانه حدود دو استگان طی سه تا شش ماه بنوشید و بعد به مدت یک ماه قطع و مجددا شروع کنید .
نکته ی مهم : برای جوشاندن آب بهتر است از ظروف تفلون و یا از کتری های قدیمی که کاملاً سارج گرفته باشد استفاده نمایید

گردآورنده :بخش سلامت رادیونوجوان

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − هشت =