Contact information

Theodore Lowe, Ap #867-859 Sit Rd, Azusa New York

We are available 24/ 7. Call Now.

طرز تهیه ذرت مکزیکی | رادیونوجوان

 

طرز تهیه ذرت مکزیکی

 

 

ذرت مكزيكي

 

موادلازم برای تهیه ذرت مکزیکی :

 


ذرت  دو ليوان
قارچ خرد شده دو ليوان
كره سي گرم
آب ليموي تازه
نمك فلفل آويشن
سس مايونز

 

مطالب مرتبط : آموزش کامل طرز تهیه پیتزا بادمجان – رادیونوجوان

 

طرزتهيه ذرت مکزیکی :

 

 

پوست بلال ها رو جدا کنید و پرزها رو کاملاْ تمیز کنید . بلال رو در یک دست گرفته و با چاقو به شکل عمودی یک ردیف از بلال ها رو برش می زنیم. با انگشت شصت روی ردیف عمودی ِ بعدی فشار میدیم و به راحتی دونه های بلال رو جدا می کنیم.ذرت ها رو در بخارپز ریخته و بسته به نوع و جنس بلال ها صبر میکنیم تا دونه های ذرت کاملاْ مغز پخت بشن.
بعد از بخارپز شدن ذرتها می تونید برای استفاده های بعدی اونها رو فریز کنید.دوستانی که بخارپز دم دست ندارند. یک ظرف روحی رو تا یک چهارم آب و چند قاشق آبلیمو پر کنند و یک سبد روحی که اندازه ی دهانه ی قابلمه باشه روی قابلمه قرار بدهند .ذرت ها رو داخل سبد ریخته و درب قابلمه رو روی سبد بگذارید و زمان بدید تا مواد بپزن.

 

مطالب مرتبط : طرز تهیه مافین پیتزایی _رادیونوجوان

 

 

 

كره را در تابه بريزيد تا آب بشه و بعد ذرت پخته رو بهش اضافه كنيد و كمي هم بزنيد ، قارچ را اضافه كرده و با شعله زياد تفت بدين تا قارچ آب نندازه، نمك ، فلفل، آويشن و آبليمو رو اضافه كنيد، حتما از آبليموي تازه استفاده كنيد، كمي مواد رو هم بزنيد تا طعمشون به خورد هم بره و بعد شعله رو خاموش كنيد، كمي كه از گرما افتاد سس مايونز رو اضافه كنيد و هم بزنيد و سرو كنيد.اگر دوست داشتين ميتونيد كمي پنير پيتزا هم اضافه كنيد

 

گردآورنده :بخش آشپزی و شیرینی پزی رادیونوجوان

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + دو =