Contact information

Theodore Lowe, Ap #867-859 Sit Rd, Azusa New York

We are available 24/ 7. Call Now.

شیرینی و فشار خون بالا | رادیونوجوان

 شیرینی و فشار خون بالا

 

 

 

فقط نمک نیست که باعث پرفشاری خون می‌شود

 شیرینی و فشار خون بالا

 

برخلاف تصور عمومی، تنها خوراکی‌های شور نیستند که می‌توانند فشار خون را بالا ببرند؛ افرادی که مستعد افزایش فشار خون هستند، ممکن است با زیاده‌روی در مصرف شیرینی‌ها، بویژه شیرینی‌های چسبناک نیز دچار فشار خون بالا شوند.

 

حتما بخوانید : معرفی گیاهان کاهنده فشار خون بالا

 

 

شیرینی‌های چسبنده مانند ارده، شیره، و خرما ممکن است تدریجاً در افراد مستعد با مزاج گرم و تر، فشار خون را بالا ببرند.

پرفشاری خون ناشی از خوردن شیرینی ها می‌تواند به صورت سردرد همراه با احساس فشار و پُری در سر، سرخی چشم‌ها و صورت، و شنیدن صدایی همهمه‌وار در گوش‌ها همراه با علایمی دیگر از جمله جهش و پُری نبض ظاهر شود.

چنین افرادی ممکن است دچار غلظت خون نیز باشند که در این ‌صورت مصرف داروهای ضد فشار خون با اثر ادرارآور، مانند تریامترن اچ و هیدروکلروتیازید و فورزماید، ممکن است وضع را بدتر کند.

 

حتما بخوانید :  تأثیر تغییرات فشارخون بر قدرت تفکر

بهتر است افراد چاق و پرخون با فشار بالا، از مصرف بیش ‌از حد شیرینی‌ها بویژه در فصل بهار پرهیز کنند و به سوی خوراکی‌هایی با مزۀ ترش ملایم طبیعی بروند.

 

 

 

زرشک، آلو، آلبالوی خشک، برگۀ زردآلوی ترش و شیرین و لواشک‌های ترش طبیعی

 

 

نمونه‌های خوبی از این خوراکی‌ها هستند که هر کدام در جای خود مفید خواهند بود.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × یک =