طرز تهیه آبگوشت بزباش | رادیونوجوان
طرز تهیه آبگوشت بزباش
حتما بخوانید : طرز تهیه خورش قیمه کدو | رادیونوجوان
مواد لازم:
گوشت ماهیچه یا سردست با استخوان (گوسفندی وکمی دنبه) ۷۵۰ گرم
تره و جعفری و شنبلیله ……………………….. نیم کیلو
لوبیا قرمز یا چشم بلبلی ……………………….. ۱۵۰ گرم
لیمو عمانی ………………………………………….. ۴ تا ۵ عدد
روغن کنجد ………………………………………… ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
پیاز متوسط ……………………………………….. یک عدد
نمک دریا و فلفل ………………………………………… به مقدار کافی
زردچوبه ……………………………………………. یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه آبگوشت بزباش :
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با لوبیا و پیاز مخلوط کرده در ۵ تا ۶ لیوان آب در قابلمه مسی روی حرارت ملایم میگذاریم تا گوشت نیم پز شود. سپس هستههای لیمو را جدا کرده و داخل مواد میریزیم سپس سبزی خرد شده را با روغن کمی سرخ مینماییم و داخل گوشت میریزیم تا گوشت کاملاً بپزد. کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم.
بیشتر بدانید : طرز تهیه پاچینی مرغ | رادیونوجوان
گوشت را تکه تکه کرده، شسته و با لوبیا و پیاز مخلوط کرده در ۵ تا ۶ لیوان آب در قابلمه مسی روی حرارت ملایم میگذاریم تا گوشت نیم پز شود. سپس هستههای لیمو را جدا کرده و داخل مواد میریزیم سپس سبزی خرد شده را با روغن کمی سرخ مینماییم و داخل گوشت میریزیم تا گوشت کاملاً بپزد. کمی نمک و فلفل و زردچوبه به آن اضافه میکنیم.