رولت سینه مرغ | رادیونوجوان
مواد لازم برای تهیه رولت سینه مرغ :
سینه مرغ 1/2 عدد
پنیرپیتزا 2 قاشق غذا خوری
سیر رنده شده 2 حبه
جعفری 2 قاشق غذا خوری
پیاز 1 عدد
آبلیمو به میزان لازم
گوشت چرخ کرده 100 گرم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
کره کمی
روغن کمی
زعفران غلیظ دم کرده مقدار لازم
نمک مقدار لازم
فلفل کمی
مطالب مرتبط : روش تهیه رولت گوشت با پوره سیب زمینی
طرز تهیه رولت سینه مرغ:
گوشت مرغ را از استخوان جدا کرده و با پیاز خلال شده و نمک و فلفل به مرغ مزه دار می کنیم تا بوی زخم گوشت مرغ گرفته شود . بعد آن بین دو نایلون ویژه کمک بیفتک کوب می کوبیم تا گوشت نازک شود ولی پاره نشود . سپس روی آن گوشت چرخ کرده و تفت داده شده با رب گوجه ، سیر ، پیاز داغ، جعفری و پنیر پیتزا ریخته و از سمتی که نازک تر است رول کرده و داخل فویل مثل شکلات پیچیده و درون یک ظرف که آب آن به جوش آمده و به مدت نیم ساعت می پزیم و بعد از فویل خارج می کنیم . درون یک ماهیتابه رب گوجه ، روغن ، زعفران، آب لیموترش با رولت کمی تفت میدهیم و از داغی که افتاد آن را برش زده بعد از تزئین میل میفرمایید.