طرز تهیه ترشی چند میوه پائیزی | رادیونوجوان
طرز تهیه ترشی چند میوه پائیزی
مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه
سرکه سفید به اندازه ای که روی میوه ها رو بگیرد
نمک یک قاشق چایخوری برای هر شیشه متوسط
طرز تهیه ترشی چند میوه :
سیب، پرتقال و کیوی ها (از هر کدام به یک اندازه )را شسته، پوست کنده، برش عرضی می دهیم و در یک شیشه می چینیم.
یک قاشق چایخوری نمک روی آن ریخته در آخر سرکه سفید اضافه می کنیم تا روی میوه ها را بگیرد. در شیشه را بسته، برای مدت یک هفته در دمای اتاق میگذاریم تا ترشی آماده شود.
مطالب مرتبط : طرز تهیه خیار شور خانگی به ۳ روش + نکات مهم
سرکه سفید را به حدی که ظرف پر شود رووی مواد میریزیم (برای اینکه ترشی آن کم شود، میتوان یک لیوان سرکه را با یک لیوان آب مخلوط کرد و یا از سرکه سیب استفاده کرد.)
تذکر :
مقدار کالری موجود در کل ترشی چند میوه حدود ۳۷۰ کیلوکالری می باشد.
مواد لازم برای تهیه ترشی چند میوه به اندازه یک ظرف دو لیتری
- سیب دو عدد
- پرتقال دو عدد
- سرکه سفید نیم کیلو
- کیوی سه عدد
- نمک یک قاشق چای خوری