Contact information

Theodore Lowe, Ap #867-859 Sit Rd, Azusa New York

We are available 24/ 7. Call Now.

طرز تهیه نان پنچيک | رادیونوجوان

طرز تهیه نان پنچيک

 

      بسیار خوشمزه و عالیه حتما تهیه کنید

 

 

                           طرز تهیه نان پنچيک

طرز تهیه نان پنچيک

 

شیر یا آب                                 1/2 پیمانه
شکر                                         50 گرم
کره نرم شده                            50 گرم
تخم مرغ                                 1عدد
مایه خمیر                               1قاشق چایخوری
بکینگ پودر                             یک و نیم قاشق چایخوری
نمک                                        1/2 قاشق چایخوری
آرد                                          350 گرم

 

 

طرز تهیه:

شیر و 1 قاشق سوپخوری شکر و مایه خمیر را مخلوط کرده و تقریبا یک ربع جداگانه میگذاریم تا استراحت کنند.

در ظرفی شکر، کره نرم شده، تخم مرغ، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و سپس مایه خمیر ور آمده را اضافه کرده و هم میزنیم.
نهایتا آرد را کم کم اضافه میکنیم تا حدی که خمیر به دست نچسبد و 7-8 دقیقه خوب ورز میدهیم.
روی ظرف یک سلفون میکشیم و در جای گرمی به مدت یک ساعت و نیم الی دو ساعت میگذاریم تا حجم آن دو برابر شود.
خمیر را کمی ورز میدهیم و به اندازه های 100 گرمی تقسیم میکنیم. سینی فر را چرب کرده و هر تکه خمیر را به شکل چونه های گرد در آورده و در سینی با فاصله میچینیم.
روی خمیرها را میپوشانیم و 45 دقیقه دیگر استراحت میدهیم.
فر را از قبل با دمای 190 درجه سانتی گراد روشن کرده و سینی را در طبقه وسط فر میگذاریم.

 

طرز تهیه نان پنچيک

 

بسته به دمای فر پخت نانها متفاوت خواهد بود. بعد از 10 دقیقه مرتب چک کنید که نسوزند.
وقتی نانها دوبرابر شده و پخته شدند و زیرشان طلایی شد، گریل را روشن کرده و میگذاریم تا طلایی شوند.

 

 

حتما تهیه کنید : طرز تهیه دسر طالبی با خامه و شیر | رادیونوجوان

 

کرم میانی

 

طرز تهیه نان پنچيک

 

مواد کرم میانی:
شکر / 1/2 پیمانه
نشاسته ذرت / 1 قاشق سوپخوری
آرد / 2 قاشق سوپخوری
شیر / 1 پیمانه
زرده تخم مرغ / 1عدد
وانیل / 4/1 قاشق چایخوری

در صورت تمایل میتوانید کمی زعفرون هم اضافه کنید.

طرز تهیه کرم میانی:
شکر و آرد و نشاسته را مخلوط کرده و شیر سرد (یا آب) را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم تا هیچ گلوله ای باقی نماند.
سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و خوب هم زده و روی حرارت ملایم میگذاریم تا کم کم غلیظ شود.
مرتب هم میزنیم تا ته نگیرد.
غلظت آن از فرنی سفت تر باید باشد.
کلا کرمی سفت و شیشه ای میشود.

 

طرز تهیه نان پنچيک

بعد از روی حرارت برداشته و وانیل و ترجیحا کمی کره به کرم اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم تا کاملا سرد شود.

 

 

حتما تهیه کنید :دسر کرم پاتیسیر | رادیونوجوان

 

وقتی نانها سرد شد، کنار آنها را با چاقویی تیز شکاف داده و از کرم سرد میانش میگذاریم و روی نانها را با پودر قند و کمی مارمالاد تزیین میکنیم.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده − شش =